Okategoriserade

Åttital v.s nutid:)

Innehåller annonslänk för Cellbes

.

De här sandalerna beställde Corrinda för ett tag sen.

De har hon superofta, typ hela tiden. Jag kan inte gå i skor som inte sitter fast på foten(?tack igen läkaren som förstörde min ischiasnerv) så jag är så avis:) Det är onekligen skönare med så lite som möjligt på fötterna när det är varmt. Jag har typ gympaskor och försmäktar 😉 Tjejerna har beställt massor av skor från Cellbes och alla har varit perfekta. De överensstämmer i den storlek de normalt har och håller mycket bra. Jag har ju återigen fot-problem, det ständigt återkommande ?, och har svårt att inte prova skor irl. Det går, men är alltid lite chansning:)

Men tjejerna har inte det problemet och har köpt både sandaler och sneakers och vinterskor från Cellbes. Jag har behövt skicka tillbaka exakt noll:)

De har förutom sina egna varumärken även flera andra, bland annat Tamaris. Jag älskar deras skor för de sitter suveränt på mina fötter. De här skulle jag inte kunna gå i men visst är de snygga?

Jag håller mig till deras lägre skor och sandaler:)

Corrinda är ju lång, 176 ståtliga centimeter och det gör massor vid vissa plagg. De här culotte byxorna till exempel.

De är så snygga på henne, medan de ser ut som jag tagit på mig lite för korta normallånga brallor 😉

Nu tror jag att det hänger mest på att jag inte alls känner mig bekväm i den modellen förvisso:) Man kryper ihop, sjunker ihop och gör fula poser framför spegeln för att liksom bekräfta hur opassande de är. Eller? Visst känner ni igen er:)?

Novalie är också lång, eller hon är ganska exakt som mig, 169, men kan ju växa lite till. Hon har de här byxorna

Som hon såg att Patricia beställt och blev så förtjust i. De två är båda pinnsmala med ben långa som kalvar, och tydligen är brallorna som att vara naken, de är så sköna. Jag är väldigt sugen på att köpa ett par jag med, för randigt är snyggt. Det var nog på åttiotalet jag hade det sist, och säga vad man vill men de är överlag snyggare nu ?

Kanske, men det överlåter jag åt nån annan att bedöma, så är hela jag överlag lite mer..tja..inte snygg då men … ja ni fattar 😉

Alltså åttitalskrullet??

Armbanden däremot, de gillar jag, och med stor sannolikhet finns jeansjackan kvar nånstans. Eller nej förresten, men jag har syrrans kvar som jag snodde för den var snyggare;)

Idag är den kanske modern igen, den var sådär oversized.

En liknande denna köpte jag förra sommaren och sen försvann den. Sådär puts väck borta.

Jag letade överallt, trodde jag tagit ut den till husvagnen men icke. Till sist funderade jag på om jag supit bort den, på samma vis som med en svinsnygg bomberjacka för något år sen. Den blev alltså stulen, men på puben. ? Eller så kanske jag bara drömt att jag köpt den? Ja, så kanske det var. Jag är ju rätt seg så jag kan gå och sukta efter ett plagg länge, och till sist kanske lägga i varukorgen för att sen ta bort. Och glömma bort att jag tog bort;)

Så kanske det var med jeansjackan? Ja… fan man börjar ju bli lite väl off!!

Men så en dag så kom Novalie upp i sin jeansjacka, och hade håret uppsatt. Och då syntes broderierna på axlarna… Där var ju min jacka!! Hon hade tydligen frågat om hon fick låna den och jag hade svarat ja. Noll minne av det. Men hon behövde den mer än mig så hon fick överta den. Dessutom var mina biceps lite för stora, det blev trångt när jag flexade 😉

Så då kunde jag med gott samvete köpa den här svarta som är på outlet dessutom.

Älskar att det finns så jäkla mycket just på deras outlet!!

Jag är ju svag för detaljer, och den här snörningen tycker jag om.

Jag älskar ju svart, och den här jackan är både cool och superskön. Stretchiga jeansjackor till skillnad från åttitalets stenhårda tjocka rackare, jag föredrar helt klart stretch:) Nu har jag inte tvättat den men om den blir sådär snyggt urtvättad också så är det bara ett stort plus:)

Denna är helt klart ett kap.

Cellbes har som sagt alltid mycket på sin outlet, men just nu så har de även en härlig rea, med upp till 50% . Det är då jag passar på, jag älskar rea och rabatter:)

Nu kanske inte jag behöver nåt direkt men både Trixie och Novalie har ett rejält glapp i sina garderober så jag ska kika lite extra. De har nog förresten en Vill-ha-lista redan:)

Sen ska jag åka och köpa bikini till Lovelia som ännu inte är tillräckligt stor för Cellbes, men snart så. Hon växer så det knakar, och är lika lång som Trixie, men fortfarande barn i kroppen. Än så länge passar barnstorlekarna henne bäst:)

Ha nu en fortsatt bra midsommardag!!

Är lite sill om ni absolut måste?och ta sen en extra stor tallrik jordgubbar till efterrätt, det är både nyttigt och gott!!

Vi hörs snart?

Kommentarer

  1. Carina

    Dom där randiga byxorna skickade jag efter. Så sköna precis som du skriver känns som om man inte har byxor på sig. Så därför skickade jag oxå efter dom svarta. Men när jag tvättade dom svarta krympte dom 5 cm på längden, så synd för byxorna är kanon sköna?

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Värdelöst, har du dragit i dem när de är blöta? Det får man göra med vissa material ju. Corrinda hade en klänning från nåt fancy ställe som hon trodde krympt men som blev perfekt igen när vi blötte och drog lite 🙂

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Ja, och det har jag. Men det här med att bara sticka i fötterna utan att göra nåt mer, och att kunna sparka av dem supereasy. Det är jag avis på:)

      1. Maria

        Jag oxå! För efter ett diskbråck som slet av ischiasnerven har jag precis samma problem som du ? försöker sno makens foppatofflor för att gå ut med soporna och jag slagit halvt ihjäl mig på vägen ut ?

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting