Okategoriserade

Visste ni det här?

Innehåller annonslänk för Matsmart

.

Jag gillar ju Matsmart. Jag har handlat där sen de började, vilket måste vara några år sen nu. Från början hade de inte så jättemycket, men med tiden så ökar utbudet. Jag har tagit för vana att kika in minst nån gång per vecka för det ramlar in saker hela tiden.

Nu idag hittade jag Gurkmejajuice. Det är väl sådär supernyttigt om jag inte missminner mig?

Gurkmejajuice

Så sparar man 70 spänn också:)

Men förutom mat så har de även hudvård och makeup.

Patricia frossade lite i deras Beautysale

Notera att vi sparat 959kr mot normalpris i butik ??

På Matsmart kan man också hitta de fina kläderna från Pierre Robert

Jag beställde trosor och kalsonger till de minsta, och tjänade en halv förmögenhet:)

Att kunna spara pengar samtidigt som man köper de varor som annars skulle kasserats, det gillar jag. För mig blir det bara winwin, och jag tipsar alla jag känner om Matsmart.

Nu har de dessutom fraktfritt över 500kr, och det ser jag till att komma upp i:)

Så mitt tjatiga tips är Matsmart 🙂

Kommentarer

 1. Sandra

  Tycker det är en toppen idé att saker som ska slängas säljs med nedsatta priser vilket såklart de flesta affärer gör idag. MEN det kommer ett men från mig här ? jag har jämfört priser från matsmart med de 2 affärer jag vanligtvis handlar i och normalpriset är ju helt bananas. I ”mina” affärer förlorar jag nån 10 ibland och tjänar nån 10 ibland eftersom matsmart ibland är dyrare. Så vad man sparar ska nog inte läggas någon vikt vid.

  1. familjenannorlunda

   Jag kan delvis hålla med. Vissa av deras priser är betydlige högre än där jag normalt handlar. Men andra är lägre. Så jag antar att det är som vanligt, det skiljer i pris. Tex ost som kan kosta 94kr/kilot på en butik och 49kr/kg på den andra. Jag har bra koll på vad priset är på de butiker jag brukar handla på och jämför med Matsmart. Då vinner de nästan alltid. Och vad som är ännu bättre, på vissa varor kan man spara in sjuka summor, runt 80-90%:)
   Ser jag till hela varukorgen så är priset lägre än i vanlig butik:)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing