Okategoriserade

Fixat kläder :)

Blev varsitt par joggingbrallor och chinos plus ett gäng strumpor. Nu ska de klara sig.

Trixie behövde en ny bikini som blev ett par svarta och ett par vinröda bikinitrosor och en blå-vitrandig bikini.

Vi lekte en stund i den fina lekparken utanför gallerian, den var ju supergullig! Supergulliga var även de små barnen som inte riktigt förstod hur de där vattenstrålarna som sprutade upp ur marken funkade, utan plötsligt skådade rakt in i det?. Den minen liksom 🙂

Jag var såklart tvungen att testa att gå på lina. Tacksamt nog var jag varken bättre eller sämre än ungarna, det var ju skitsvårt. Men kul! Ska ta med syrran dit sen, det är enklare att leka som ett barn om man har ett vuxet, lika barnsligt sällskap ?

Vi åkte tillbaka hem och lagade mat. En klok man sa att man skulle lägga alla tillbehör underst i korvbrödet och sen korven sist. Det lät ju klokt. Eller?

Jag kanske måste köpa större korvbröd? Eller mindre korv, eller slippa potatissalladen.. jaja. Det går bra att äta med kniv och gaffel också:)

Vi har badat, jag gjorde ett graciöst svanhopp ner, simmade några meter och sen hävde jag mig upp igen på bryggan. Det såg nog starkt och smidigt ut. I alla fall i mitt huvud:)

Det var ganska skönt i vattnet, men kändes helt okey att stå på bryggan i solen i stället.

.

Sen har vi inte gjort mer. Läst, min bok är så förbannat bra:)

Och nu precis har vi varit och borstat tänderna.

Sjön ligger spegelblank ?

Vi var på väg för att köra backintervaller men latmasken högg tag i oss alla. Kallas även matkoma:)

Men i morgon är det dags, då finns inga ursäkter. Ikväll lockade Big hero 6 lite mer:)

Nu ligger vi i vagnen och läser. Lovelia lyssnar på ljudbok tror jag, och Jamie sover. I natt låg jag och läste till halv två, och ignorerade att jag var kissnödig för att slippa gå ut och iväg. Ibland vinner pannbenet även sånt 🙂

Ska bara slå ihjäl lite mygg, sen blir det bok:)

Vi hörs i morgon ?

Kommentarer

  1. Annika

    Alla tillbehör underst – MEN VAD SMART!!! Ska absolut testa enligt den kloke mannen!
    Tips – testa korvbrödet från Pågen bakat på surdeg – så gott!!!!! Och lite större. 🙂 Har man kräsna barn känner dom ingen skillnad.

  2. Karin

    Mysigt med campingliv, men hur gick det med ödlan/kopparormen/kopparödlan? Huuu ryser jag bara skriver om den ?
    Kram från mig

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting