Okategoriserade

Jag ska bara …

Så har jag sagt till mina barn hela förmiddagen idag 🙂

”Jag ska bara läsa ut boken! Den är så jäkla spännande.”

Det tog lite längre tid än jag trodde så de fick höra det ganska många gånger. Men till sist var jag klar. Boken heter Triptyk, och det är Karin Slaughter som skrivit den. Jag har börjat lyssna på den förut (Nextory)men tyckte inte om uppläsaren, och tyckte boken var kass. ?. Minns inte vem det var men jag hade hans röst i öronen de första kapitlen när jag började om. Nu läste jag själv och boken var svinbra:) För mig är röster viktigt. Jag kan omöjligen koncentrera mig på en röst jag inte gillar, eller som är i mina öron konstig. För pipig, för hög, för släpig, för snabb, för konstiga betoningar. Och tvärtom, en röst kan göra mig oerhört fascinerad av ett ämne jag inte ens gillar:)

Men nu är den slut. Jag tror jag läst alla som finns på Nextory på svenska av Slaughter. Lika bra det tycker barnen som kanske slipper höra ”Vänta lite, jag ska bara ..”

Nu börjar jag på den här :

Ingen aning om den är bra, men skrattade när jag såg : omöjlig att lägga ifrån sig”

??

När jag äntligen var klar så hade barnen badat två gånger, tjatat om fika, letat efter nån att leka med och bråkat med varandra.

Vi hade bestämt oss för backintervaller idag, men Jordan och Trixie bangade. Jag, Lovelia och Jamie drog iväg.

Fy fan. På ren svenska. Jag körde igång Runkeeper för att se hur långt vi gick, och det är ju inga imponerande siffror

En och en halv ynka kilometer på drygt 40 minuter. Men betänk att backfan är brant och dessutom full av rullande grus 🙂

Det är svinjobbigt. Vi springer ju inte ens utan det är gång. Svetten lackade och när vi var klara åkte vi hem och hoppade i sjön. Med kläderna på. Jamie tycker det var pinsamt men jag kan inte bry mig mindre om vad folket på stranden tänker 🙂

I sämsta fall tänker de att vi är galna idioter och det kan jag bjuda på. Jag för min del tänker att det är multitasking, både tvätta träningskläderna och duscha på en och samma gång 🙂

Nu blir det dusch senare ikväll för jag behöver tvätta håret, men annars hade jag nöjt mig med doppet.

Min nya tvättvinda är full hela tiden, men idag har det fläktat lite så det är nästan torrt. Vi sitter och samlar oss för att promenera till affären, det behövs mjölk bland annat. Och chips.?

Jag ska leta reda på kidsen, de är och spelar fotboll nånstans och så drar vi sen.

Vi hörs nog lite senare ikväll 🙂

?

Kommentarer

  1. Magdalena

    Peter Robinson är en av mina favoriter. Triptyk har jag läst den var också bra. Banks som skall gå tv 1 är baserade på Peter Robinsons böcker!

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Nja. Den är i aluminium för att den ska vara lätt, åker man med husvagn så räknas varje gram 🙂
      Man kan förankra den med tältpinnar. Men den är liten och nätt:)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting