Okategoriserade

Skruvat:)

Här har jag gått och dragit mig för att påbörja en renovering av vardagsrummet Mest för att det är så förbannat trist att skruva ihop möbler. Jag ska köpa nya alltså. Men även för att jag inte har lust eller ens tid.

I stället kan man ju roa sig med att skruva ihop en säng och ett klädskåp hemma hos mamma och pappa. Och bära runt på bokhyllor så de kan se vart de passar bäst. Och sätta upp gardinstång och gardiner, bära upp saker på vinden, och lite sånt.

Och! Konstatera att syrran, Janelle och jag städade ungefär hundra gånger bättre än den städfirma som städat lägenheten?.

Mest troligt var vi kanske lite för petnoga men vafan.

Jag hade trott att vi skulle hinna klart det där på några timmar men det tog hela dagen och kvällen. I morgon ska vi göra nåt jag glömt, kanske såga ett hål i en bokhylla för ett eluttag förresten, och åka med emballaget från det vi skruvade ihop idag till återvinningen.

Sen kommer Jack ? Jag längtar efter den lilla gofisen och han stannar över natten. Janelle och Simon är bjudna på fest:)

Undrar om jag ska behålla deras bil här så vi kan åka och bada lite om det blir varmt? Det är ju mysigt. Jag har ju ingen bilstol i min?. Ska kolla vädret först, det kanske blir katastrofdåligt.

På lördag åker vi och hämtar en släpkärra, precis intill där Jack bor, så isf skulle vi ju kunna lämna tillbaka honom då. Helst vill jag inte alls lämna tillbaka honom, tycker han borde bo här men det läggs in massa veto från hans föräldrar när jag säger det?

Kärrans ägare har hundvalpar som vi ska passa på att gosa med, det är ju ljuvligt gulligt?. Jag har aldrig känt något sug efter att låta mina djur få ungar, det är alldeles för mycket ansvar på nåt vis. Och jobb!! Gosh. Katterna är kastrerade men inte Doris. Som hon rymmer så kanske hon borde kastreras iofs.. men kan man ens det med en fyra år gammal hund?

Jaja, sen kör vi upp resten av mamma och pappas grejor så vi kan få nån ordning på syrrans sen.

Hemma i mamma och pappas hus, som numera är syrrans, så bor en katt. Illya. Det är egentligen syrrans katt, men han och hans syster fick bo hos mamma och pappa.

Okey, vi tar det från början?

Våren för sexton år sen så dumpade någon två små kattungar under en buske på grannen mitt emot mina föräldrars hus. De var pyttesmå, alldeles för små för att vara utan sin mamma. Lappar på Ica gav inget resultat och inte heller polisen. Mamma och pappa hade en katt redan och ville inte ha fler, och jag bodde då granne med folk som hatade katter och kunde inte ta dem. Mamma började snacka om avlivning ( hade hon ALDRIG genomfört!) och syrran tog hem dem till sig. Mamma tyckte efter ett tag att det var synd om dem som bodde i lägenhet ?och de fick flytta tillbaka. Högt älskade. Idag finns bara en kvar, och först skulle han flytta med dem tyckte de. Vi tyckte annorlunda, klart han ska få bo kvar och inte bli nån innekatt.

Så blev det. Men han behöver ju lite passning, så det är lite pyssel för att få ihop det. När syrran åker med till husvagnen kommer mamma och pappa att bo i huset.

Vad skulle jag komma med det? Öhhhh ingen aning:)

Hm…?

Jaja. Nåt var det:) jag kommer väl på det så småningom:)

Det här är mina älsklingar ?

Jag älskar Doris också, men hon får sin mat på golvet;)

Ja, har man inte att göra så kan man alltså alltid få det, en dubbelflytt ger dubbelt så mycket jobb, även om det nu inte är jag som flyttar.

Hemma hos syrran ska vi måla, först tak, och sen väggar. Tror det ska tapetseras nånstans med kanske. Det kliar i fingrarna att få göra det i lägenheten med men det är inte aktuellt just nu tycker de. Vi tycker man kan göra det först, men de får ju bestämma:)

Det ska hämtas ett sprillans nytt, oanvänt badkar från vinden där som sen ska bytas ut mot det som står i mitt badrum nu.

Det där med att inte släpa och bära på ett tag gick ju åt skogen direkt?

.

Ja.

Augusti. Vad tycker vi om det?

I morgon (2/8) skulle mormor fyllt 98 år, eller kanske till och med 99? Nä 98 tror jag.

Novalie har namnsdag, hon heter Karin i andranamn, efter mormor.

Jag ogillar ju hösten och vintern och tycker inte om när det börjar ta slut på den varma årstiden. Men augusti brukar kunna vara fin, så vi hoppas på det.

Nu ska jag dricka kaffe! Ja klockan är nästan midnatt men det struntar jag i, jag sommar ändå:)

Vi hörs i morgon igen!

??

Kommentarer

  1. Maria

    Min pappa fyller 80 år ung idag ? glöm inte vinterns skidåkning. Gud jag längtar redan! Åk till Kläppen, vårt favoritställe i Sverige. Där finns dessutom sprillans gondol. Vi har varit i Alperna, Whistler, Åre, Lofsdalen mm. Och vi älskar Kläppen!!! Jag längtar ?

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting