Okategoriserade

Tappat räkningen:)

Dag tio.. eller så? Jag har tappat räkningen 😂

Idag släpade vi upp en stor lagerhylla på mamma och pappas nya vind, och tog ned ett badkar och en trådbacksställning från densamma. Sen körde vi förbi hemma hos mig och kastade på trädgårdsavfall och gamla trädgårdsmöbler på kärran.

Tog med Jamie och sen till tippen. Av med allt och sen käkade vi lyxshake på Max:)

Sen hängde han med oss hela kvällen, vi har skurat syrrans nya kök, mamma och pappas gamla, med tandborste ner på molekylnivå:) Jamie var superduktig. Han älskar att vara bara han med mig eller oss, och är till stor hjälp. Till sist somnade han i den soffa vi skulle åka iväg med men ändrade oss om, nu blir den nog hämtad.

Klockan var över midnatt 🙈

Igår när vi bar och släpade som värst så kom nån ny granne ut och snackade med mamma om vad duktiga vi är. Kanske kunde man städsla oss?

Vi har nu spunnit loss på det och jag vill stolt presentera :

PeCa’s flyttservice – vi flyttar allt, om det inte är för tungt:)

Vi gör allt, packar ihop bohag, bär det dit det ska, packar upp, skurar, städar och kan även flyttstajla lägenheter/hus.

I ärlighetens namn så ska jag helt osvenskt berätta att vi är sjukt duktiga faktiskt.😄 Väldigt mångkunniga. Vi har som sagt burit, men även monterat ihop säng och garderob, vi har borrat med borrhammare i stenväggar, skruvat isär ett databord och plockat ner datorer, bredband, skrivare hårddiskar och you name it, för att sen montera ihop det igen och få all teknik att fungera, bara sådär:)

Vi har sågat hål i bakstyckena på bokhyllorn för eluttag och ska förankra samma bokhyllor i väggen i morgon, med stora muskedunderborren. Sen sätter vi upp gardiner, piffar lite här och där, går ut och byter proppar, byter kontakter, lagar en trasig lampa, lyfter omkring tunga bokkartonger, rensar ett avlopp, lagar lite mat, vattnar nån blomma som ser ledsen ut, kör kärran kors och tvärs( men kan inte backa med släp, nån av oss🙈) letar reda på saker som försvunnit, funderar på om vi ska spackla och måla eller tapetsera, kopplar in internet, skruvar ner en takfläkt och kristallkronor, skruvar här och skruvar där. Städar. Sorterar och organiserar.

Skrattar, mycket och ofta. Nästan hela tiden faktiskt:)

Man har inte roligare än man gör sig, det är så sant som det är sagt. Men oj vad skönt det ska bli när det är klart:)

Framåt jul😂

Någon undrar varför inte jag flyttar in där?

Och frågan är inte alls dum:) Men svaret är att det är alldeles för litet, och med för få rum. Eller att jag har för många barn 😉 men det tycker jag inte:)

En annan fråga är varför jag inte ligger och sover? Det är inte heller en dum fråga 🙈. Jag borde sova, för det är såklart samma visa i morgon. Bära, släpa, städa, organisera. Jamie följer med:)

Övriga ungar skulle göra annat på olika håll så han får dra på sina jobbarbrallor och greja lite.

Nån frågade varför jag inte svarar på frågor och tja.. svaret finns i texten ovan 🙂

Jag hinner inte. Jag har mitt fokus på flyttarna, och på att försöka få barnen att känna att de har ett bra sommarlov. Jag hinner inte tvätta håret heller 😉 Ledsen för det men det är bara tillfälligt. Jag försöker och jag läser givetvis alla kommentarer och blir glad över dem, men hinner inte alltid svara asap.

Men snart så:)

Nu ska jag slå ihop de ljusblå och sova några timmar!

Vi hörs snart 😘😘

Kommentarer

 1. Susanne

  Vad stor Jamie har blivit (en sån sak man svor på som liten att aaaldrig säga till barn när man själv blev vuxen)! Så himla duktig han är som hjälper till efter förmåga, heja 🙂

  1. familjenannorlunda
   familjenannorlunda

   Haha ibland är vi ganska effektiva men sen är vi båda kvällsmänniskor så vi kan hålla på långt in på nätterna:)

  2. Tjo

   Hon är både mor duktig och bror duktig i en och samma person.
   HUR skulle hennes syster och föräldrar ha klarat sig utan henne tro?
   Tycker bloggen bygger på hennes egen förträfflighet och hur jäddra duktig hon är, som är med överallt och jobbar häcken av sig trots så många barn.
   Njaee
   Vad skulle hänt om Carola t ex legat i kräksjuka senaste tre / fyra dagarna ?
   Skulle de här flyttarna stannat av då?
   Jag personligen tror inte det. De hade löst det på annat sätt.
   Du ÄR duktig Carola och vi vet att du klarar det mesta.
   Men ibland blir det bara FÖR mycket.
   Men kanske ska du starta städ och flyttfirma istället för att LÄSA till att bli författare.
   Visst, man kan gå kurser för att lära sig skriva, men ätligt ! Hur många av våra världskända författare har gått kurser ?
   Får du studiestöd under tiden kanske ?
   Du ÄR duktig, du ÄR stark men din blogg är bara tråkig nu eftersom du hela tiden måste framhäva dig själv,
   Dom hade nog klarat flytta ändå.
   Thank You

   1. familjenannorlunda
    familjenannorlunda

    Helt ärligt. De hade nog klarat sig, men det hade inte kommit ens halvvägs av vad det är nu. Jag har lagt ner i runda slängar tolv timmar om dagen den senaste veckan. Och det är inte för att jag är långsam som man skulle kunna tro 😂utan för att ungefär ingenting var packat, och att vi pratar om hamster-människor.
    Sorry om du stör dig på det:)

    Jag tänker så här, du kanske har en lite dålig dag och var lite tjurig och att det är därför du stör dig så på min tråkiga blogg? Eller så är du lite självplågare och läser för att må lite sämre. Jag vet inte🤷🏼‍♀️
    Men i bloggen läser man om mitt liv, som det är för stunden. Just nu bara släpa och bära:) Tycker man inte att det är så kul, att JAG är så kul, så finns det såklart andra bloggar. Inget tvång att läsa om mig:)
    Sen.. väldigt många författare har gått kurser, Guillo och Läckberg är bara två som är lite småkända, som du kanske hört talas om? 😉
    Låt mig få göra det jag vill. Jag kommer aldrig begripa varför i hela friden MINA livsval berör folk som inte har med det att göra?
    Är inte det jättekonstigt? Att lägga energi på att gnälligt säga åt andra vad de ska göra för att man själv anser att det är korrekt?
    Nä. Nu ska jag gå och lägga upp fötterna efter dagens ynka tio timmars släp, men så hann jag träna en timme också 🙂
    Förträfflig eller ej, men nu är jag trött😄
    Hoppas du vaknar på bättre humör i morgon 😘

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing