Okategoriserade

Tomt och ensamt:)

Vi är på campingen 🙂

Det är typ vi här, och en och annan pensionär. Stendött.

Men vi är glada för det:)

Vi tog en avstickare på vägen hit, svängde och besökte Skultuna mässingsbruk. Det var ju inte det minsta kul, jag hade förväntat mig massa bruksmiljöer och museum och grejs. Ungarna ruttnade direkt och det blev en snabbvisit. Nu behöver jag inte fundera på det nåt mer:)

.

Åkte tillbaka till Västerfärnebo och fikade på Fiket.

Oj oj oj 😍

Och ojojoj alla PK människor 🙂

Ni som fattar, fattar:)

Framme på campingen så skulle barnen bada.

Det var 20 grader i vattnet och knappt det på land men kvällssolen var underbar ☀️. Imorgon ska det ösregna så man får passa på.

En prommis till affären för att köpa middag:)

Älskar, på allvar ÄLSKAR färdig fiskgratäng 🙂

Barnen valde lasagne. Jag tänker inte laga ett enda mål mat den här gången, och tror inte syrran har nåt emot det heller. Färdigrätter är suveränt ibland:)

Sen har vi tagit en långpromenad medan barnen såg på Nils Karlson Pyssling. Nu fryser vi, ligger nerbäddade under täcken och filtar med joggingbyxor och kofta på. Vaknar väl sen och svettas men just nu behövs det. Runt +12 grader säger telefonen… Bah.

Vi hörs mer i morgon för nu är det dags att sova 🙂

Natti natti 😘

Kommentarer

  1. Linnea

    Hej Carola.. Avis på er
    .. Låter så mysigt med husvagn..det finns året runt camping..vill ha eller koloni lott🤭 Mys tid ni har kvar… Kram

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing