Okategoriserade

Metropoolen:)

Vi sov länge, ingen rörde en fena förrän runt tio:) Det kan bero på att man sover rätt knackigt, men det är härligt att sova.

Vädret var helt ok till en början, så det var kortbyxor och linne på till frukosten. För att sen dra på en tröja. Och sen långbyxor. Så började det regna. Och åska.

Vi hade bestämt oss för att åka till Avesta och bada i deras fina badhus, Metropoolen, så det gjorde vi. Syrran hade aldrig varit med dit och även hon gillade det. Först var vattenrutschbanan avstängd på grund av blixtarna… men efter nån timme drog de igång den. Tur det för den är roligast:)

Vi badade i fyra timmar, den sista timmen satt syrran och jag på kanten och kastade ringar de fick dyka efter eller en boll de skulle nicka. Helt slut:) Det är jobbigt att bada. Vi bubblade i bubbelpoolen och oj vad skönt det är men vad trött man blir!!

Simmat några längder, sprungit upp för trappan till vattenrutschbanan och bubblat. En bra sammanfattning av dagen:)

Sen förbi Coop, vi äter deras färdigrätter till middag:) Även idag tog jag fiskgratäng medan killarna ville ha Billys pizza. Loppan tog en paj och syrran körde på nån tortellini. Enkelt 🙂

Sen var klockan dags för disk och det passade ju bra för då blir man varm:)

Sen en kvällsprommis i snabb takt och när man gått ett tag får man ju upp värmen. Ungarna låg inne och kollade på film:)

Nu ska jag sova. Mike Wazowski håller lampan och har nattvakten 🙂

Han är en fin kompis:)

I morgon ska vi, om vädret tillåter, hälsa på visenterna 🙏🏻

Nu ska jag knö ner mig i sängen, det låter sig inte göras det minsta diskret, så en eller alla kommer vakna… 🙈

Vi hörs snart igen!

Natti natti 🙂

Kommentarer

  1. Birgitta S

    Hej!
    Samtidigt som det är skönt att slippa trängas o köa så känns det tomt. Samma sak ute på landet denna tid på året. Ingen kö i affären gott om plats på restaurang o bar. Men vi gillar att få några sådana dagar mkt för tystnaden. Du är en supermamma o dina barn har det bäst.
    Sen skriver du bra på bloggen .
    Må så gott !

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing