Okategoriserade

Hemma igen:)

Janelle ville komma och hänga lite med oss i husvagnen, och eftersom torsdagen såg bäst ut vädermässigt så bokade vi då.

Hon och Jack kom när solen strålade och ungarna var nere och badade, syrran diskade och jag trimmade gräset. När vi kom så låg det en lapp i förtältet.

”Hej. Vänligen rensa ogräset vid elstolpen. Campingansvarig.”

Jag har problem med att bli tillsagd vad jag ska göra utan motivering.? Varför ska ogräset rensas just där, det var inte ens ogräs utan buskar? Varför går man och printar ut en lapp istf att skriva för hand? Varför kan de inte bara skriva varför? ?

Blir galen:)

Jag rensade inget jävla ogräs för det fanns inget. Menar man buskarna får man skriva det. Antar att de vill läsa av elmätaren men eftersom den liksom sitter mitt i nyponrosbuskarna som jag inte är ansvarig för så fattade jag inte riktigt. Jag trimmade gräset och lite brännässlor som vuxit upp, sen fick det vara nog:)

Janelle kom med ett regnoväder utan dess like. Jack hann precis bara få lite mat så började det spöregna. Vi fick snabba oss in i förtältet och sitta där och uggla en lång stund.

Mysgrodan var bara glad:)

När det regnat klart så packade vi ihop och åkte till Avesta. Vi skulle visa Janelle och Jack visenterna.

Direkt vi klev ur bilen på parkeringen så såg Jack ett stort fordon av nån skogsröjarvariant och Wooooowade stort:)

Vi travade ner till parken som är som en bondgård, fast istf kossor är djuren väldigt mycket större.

Och helt ljuvliga. Jag tycker de är så fascinerande! Här i Avesta föder man upp djur, rasen är utrotningshotad, och sen planterar (?) man ut dem i de kaukasiska bergen. En tjur väger upp emot ett ton och korna runt ett halvt ton. Stora rackare.

Vi fikade och sen lekte vi. Jack älskar att gunga och med morbröder och mostrar så finns det alltid nån som vill gunga med.

Eller en mamma:)

Så smart gunga!

Man måste även gå på styltor när man är här.

Både jag och syrran gick mycket på styltor som små, och det är som att lära sig cykla, det sitter där:)

Barnen tycker det är svårt men kul.

Man måste även softa lite under ett äppelträd.

Parken stängde och vi åkte tillbaka till Avesta. När vi var på Metropoolen dagen innan så glömde Jordan sina badbrallor… faran med att släppa in dem i herrarnas omklädningsrum ensamma;)

Vi gick in och frågade efter dem och de låg så fint i ett förråd. Sen körde vi hinderbanan utanför. Den är riktigt häftig, med höga hinder och det vore skitkul att ha nåt sånt hemmavid. Som man kan bli bättre och bättre på och kunna mäta det:)

Killarna är snabba:)

Det är skitkul:)

Jag kunde knappt gå en pinne förra sommaren men nu var det inga problem:) Inte ens att den går upp och ner. Det är långt ner till marken så man vill inte tappa taget:)

Jag gick länge runt i tron att jag kunde gå armgång. Testade aldrig för det var så självklart att jag kunde:) När jag sen skulle visa hur bra jag var för nån unge på lekplatsen så var det komplett omöjligt att släppa taget med en hand, det var svinjobbigt att bara hänga. Öhhh? Sen testade jag när de fick en bar på gymmet, och var lik dålig då. På nåt TMI pass skulle vi avsluta med att hänga i 45 sekunder. Eller nåt liknande. Jag är liksom hyfsat stark, men skit vad jobbigt det var!

Så då måste man träna:) Testa!! Fasen om ni bara, helt otränade kliver på:)

Så avslutade vi dagen med att köpa sex par skor på Bagheera outleten, och sen käka på Burger king, innan vi åkte hemåt.

En bra dag:)

Idag har jag tränat med David, med kräkvarning deluxe. Sen handla, sen hem och duscha och laga mat.

En bra dag det med:)

Nu har vi varit på långprommis med Doris och sängen lockar?

Vi hörs i morgon? natti natti 🙂

Kommentarer

  1. Birgitta S

    Hej! De verkar lite knepiga på den där campingen i varje fall när det gäller att kommunicera med sina gäster .
    Hälsningar Birgitta S

  2. Sofie

    Spännande med vise ter men dom verkar vara ganska jämnstora med kor. En vuxen ko väger 5-600kg och en tjur 800 till 1200 kg.

  3. Anna

    Känns som campingen inte vill ha gäster hur svårt hade det varit att prata direkt med dig ? Dom måste ju märkt att du var där. Lämna lapp känns som att dom är rädda för sina gäster. Hoppas ni får en fin helg ?

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting