Okategoriserade

Jacks natt:)

Jag har ju haft finbesök under gårdagen och även natten.

Jack brukar sova bra men har ibland nätter då han krånglar deluxe. Tur det annars hade man ju trott att han var supernatural på nåt vis?. Alltid go och glad.

Det är alltid lite nervöst, hur ska natten bli? Jag kan ju inte lita på eller tro, att jag ska få sova mina timmar ostört. I så många år, närmare bestämt 20+ så har jag haft nattjour. Har det ju fortfarande såklart men nu är det väldigt sällan nån behöver mig på natten. Det är oftare nån vill ha skjuts hem från krogen klockan halv fyra 😉

Men alla de där åren var kroppen inställd på att sova i etapper. Mina barn har inte sovit hela nätter förrän de varit flera år.

Nu har jag vant mig av med det, men vaknar å andra sidan av minsta pip när Jack är här.

Han sov gott från nio till två, då vaknade han till och jag tror han fick välling. Somnade om, och har sen flera gånger gnytt till, börjat gråta i en sekund, en utandning, bara så jag vaknade;) sen somnade han om. Ibland fick jag ge nappen, och strax före sju ville han ha mer välling. Nu sover han som en stock:)

Jag har varit vaken flera gånger och även om det kändes helt ok att kliva upp när klockan ringde 7.15, fast jag varit vaken en timme eller så redan, så känns det lite surt att han sover så gott nu?

Jag har skickat iväg fyra barn till skolan, det femte sitter och väntar på att det ska bli dags. Alla ville pussa på Jack innan de gick men fick nöja sig med slängkyssar mot en stängd dörr.

Jag dricker kaffe, och väntar. Att vänta på att en bebis ska vakna är helt okonsekvent. Antingen vaknar han nu, eller om några timmar. Väntar man så är det oftare timmar 🙂

.

Resten av dagen handlar om träning och föräldramöte på basketen. Det första klockan 16-17, det andra 18- ?

Jag får snabba mig riktigt jäkla ordentligt för att hinna, måste hem och duscha innan. Man kan duscha på Friskis har jag sett;), och gjort en gång i början av min tid där, men om jag inte är absolut tvungen så gör jag det inte. Det är helt öppna duschar. Inte nog med att man måste frotteras med andra nakna damer, utan det är även full insyn i duscharna för alla. Och det blir kallt. Jag ogillar offentliga duschar jajamensan ?

Men jag tycker inte om att vara naken. Jag går aldrig naken ens hemma. Jag duschar och klär på direkt när jag torkat mig med handduken som jag snurrar runt kroppen.

Att behöva klä av sig, och gå runt så som gud skapade en bland andra… nej tack. Jag vill heller inte behöva se andras nakna kroppar. Gungande rumpor och bröst överallt får mig att önska mig svarta solbrillor a la Stevie Wonder. Folk överlag verkar inte dela min ”fobi” utan går gladeligen runt helnäck hur länge som helst. Det är ju omöjligt att blunda sig igenom en avklädning, dusch och påklädning ?eller för den delen bara att vara i ett omklädningsrum. Folk ska byta om och helt plötsligt har man en rumpa med endast ett litet snöre mellan skinkorna upptryckt i ansiktet. Eller en byst som kanske måste luftas innan den trycks in i sport-Bh-n vad vet jag. Men nakna människor är inte min grej?

Alltså undviker jag offentliga duschar så långt det bara går. Löjligt kanske men vafan jag känner mig obekväm?

.

Jack sover vidare, jag tror jag hinner med en påtår kanske… men iofs, lagen om alltings jävlighet borde kicka in och han borde vakna i samma sekund som kaffet är klart:)

Men då får jag sällis så det gör inget ?

Vi hörs snart igen ?

Kommentarer

  1. Bella med familj i Västerås

    Jag delar din fobi jag med. Finns inget värre än att duscha med alla dessa kvinnor/tjejer som ska glo på en som om dom aldrig har sett en naken kvinna förut. Jag duschar gärna hemma och gå högst med ett nattlinne hemma men oftast så är jag fullt påklädd hemma efter en dusch och en turban på skallen 😉

  2. Pernilla

    Tycker som du. Duschar helst inte på gym eller bad om jag kan undvika. Nu är det länge sen jag badat på badhus sista gången är då jag kom från badet och en tjej stod och raka ”muffen”. Jag blev så förvånad …… så sen dess får det vara. Hahaha ( konstig nog så sa jag inte till någon av personalen) Nu har jag inget i mot hur folk gör eller inte gör med busken ….. jag tycker bara att sånt sköter man hemma i sitt eget badrum.

  3. Margaretha

    Håller fullständigt m dig om det där m nakenhet,känner också så på alla plan! Tihi! Som jag skulle uttryckt
    mig själv!
    Kram o tack för en underbar blogg!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting