Okategoriserade

Distriktstandvården??

I samarbete med Distriktstandvården

.

Tandläkare. Inte det roligaste man kan gå till:) Förlåt alla tandläkare?.

Jag är oerhört tacksam över att ni finns, men jag tycker inte om att träffa er.

Men, det är viktigt! Går man regelbundet och undersöker sina tänder ( och sköter om dem själv mellan gångerna) så är mycket vunnet.

Jag vill berätta lite om en modern tandläkarkedja som finns i Stockholmsområdet. Vi i övriga landet får hålla tummarna att de kommer till oss med snart:)

Distriktstandvården har i dagsläget 23 kliniker där de erbjuder allt från vanlig allmäntandvård som undersökningar och lagning, till estetisk- och specialisttandvård.

Det i sig är ju kanske inte så unikt:) utan det kommer här : Distriktstandvården har korta köer, många akuttider och moderna kliniker. De har även en mobil tandvårdsenhet som utför behandlingar i hemmet:)

Dessutom, eftersom Distriktstandvården har ett gemensamt journalsystem så kan man gå till vilken klinik som passar bäst just då. Man behöver alltså inte välja en och hålla sig till den för evigt utan kan variera. Det är ju toppen, för ibland skulle det ju passa bättre med nån nära hemmet, och en annan gång kanske närmare skola/jobb.

Och! Man kan boka online:) Det är en sak som jag personligen värdesätter högt, jag gillar inte att ringa samtal och passa telefontider. Online är perfekt:)

De är moderna och ligger i framkant, jag vet att de till exempel utför tandreglering med Invisalign som är en genomskinlig uttagbar skena.

Distriktstandvården gör det där lilla extra, som att ha familjetider, då hela familjen kan komma samtidigt och få sina tänder omskötta, och det finns även möjlighet till barnpassning.

Det är ju suveränt, inte minst för alla som är ensamstående. Jag har fått pyssla rätt ordentligt vissa gånger för att få barnvakt, så att kunna få det på kliniken hade varit kanon:)

.

En annan sak jag gillar är garantierna, två år på fyllningar/lagningar, och fem år på kronor och implantat. Det tycker jag känns tryggt.

Och de är anslutna till Försäkringskassan så man kan utnyttja sitt tandvårdsbidrag.??

Jag ser bara fördelar och väntar otåligt på att de öppnar upp hos mig:)

Om någon har personlig erfarenhet av Distriktstandvården så berätta gärna?

Kommentarer

  1. Johanna

    Med risk för att det tas för spam men jag håller med, väljer nästan bara tjänster som man kan boka online nuförtiden. därför har vi skaffat onlinebokning på mitt jobb nu för våra tjänster. väldigt smidigt!

  2. Birgitta S

    Hej! Kollade o jag har en klinik ca 10 min gångväg från mig. Måste kolla upp det min nuvarande tandis tror jag är bland de dyrare i stan. Även om de är bra. Men det kostar på när man blir äldre i munnen o det radar .
    Tack för det tipset o en bra böogg !

  3. samps

    jag går hos dom, ligger typ 5 min gångväg från där jag bor så perfekt (gör vförvisso folktandvården också men ändå)! dom har även lustgas som profylax (ish?) om man är tandvårdsrädd, dock 1500 kronor plus men troligtvis värt det ändå om man är livrädd! har bara hunnit gå en enda gång hittills men tyckte det var bra, dom garanterar ju också att man får samma tandläkare genom hela sin behandlingstid osv.
    blev faktiskt uppringd av dom där dom erbjöd mig en undersökning (den gången jag gick dit då dvs) där jag fick ta hela mitt tandvårdsbidrag som annars skulle ha gått ut och så ”bjöd” dom på mellanskillnaden så för mig blev det ju ”gratis”, alltid värt! trooor också dom har lite bättre priser än typ folktandvården? så varför inte prova tänker jag, man måste ju inte fortsätta gå dit om man inte vill 😀

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting