Okategoriserade

Middag, och bada?

Innehåller annonslänk för Cellbes

.

God eftermiddag 🙂

Jag sitter med kaffet i solen

Som synes har det regnat. Inget ovanligt med det. Jag får lite frågor om vart jag varit som haft så usel sommar. Ja, här i Uppsala och i Norberg?

Det har varit några fina dagar, till och med några svängar med en aningens längre period av varmt och sol och inget regn. Men det har varit kallt, runt 10 grader på kvällar och nätter, och det har regnat. En skur som minst nästan varje dag. Jag blir genuint ledsen för min skull när ni andra haft så fint väder ?. Kul för er såklart!!

.

Igår var det fredag, hela dagen faktiskt. Jag fick med mig Corrinda till David på ett träna med instruktörspass. Jag har hört från lite olika håll att just de här passen är i fara. Att man tänker ta bort dem??. Jag tror att Friskis är helt störda om de gör det. Det är på allvar en suverän utveckling för oss som vill ta träningen lite längre men fortfarande behöver ledning av instruktör. De är alltid fullbokade dessutom så tas de bort är det nåt allvarligt fel på ledningen. Vilket det såklart kan vara vad vet jag;)

Men jag hoppas att de blir kvar för det är de pass som är absolut mest givande.

Nåväl. Igår var det iaf, och idag är rumpan tajt;) Satan vilken träningsvärk jag har, inte bara efter igår förvisso. Hela veckan har bjudit på mycket ben:)

Corrinda har ju börjat träna basket igen och tyckte att hon behövde sushi efter TMI-passet som var hennes tredje pass på lila många dagar, och jag var inte helt svår att övertala, det var länge sen.

Men eftersom jag hade bråttom som fasen, skulle handla först sen duscha och så iväg på tjejmiddag, så fick den intas …. i bilen:)

Det gick bra att balansera i knät:)

Sen handla och så hem och packa upp och in i duschen. Jag klev in där kvart över fem och skulle vara på middag sex. Det var jag också:)

Tjejmiddag:) Fyra pratglada med det gemensamma intresset träning:) Plus vin och god mat. Det är svårslaget. Vi hade så jäkla trevligt, satt ute på deras inglasade veranda med ljus och infravärmare och allt medan mörkret sänkte sig så fortsatte vi babblandet.

Tills vi plötsligt insåg att klockan var tio över ett. Oj?. Jag trodde hon var strax efter elva:)

Vi var i området intill där jag bor och tacksamt nog så var det uppehåll i regnet både när vi cyklade dit och hem. Det här var så trevligt att vi kommer köra repriser på det helt klart:) Det är härligt med folk som man kan nörda ner sig i träning med, inte alla delar ju det intresset.

.

Idag lördag. Jag ska äntligen bädda rent, har haft det på agendan i några dagar nu men inte riktigt hunnit. Eller kommit ihåg kanske;)

När man noterar en sån här på bänken:

Så vet man att nån unge var ute i går:)

Nån som inte riktigt hittade soptunnan?

.

Idag är vädret vackert. Syrran messade precis och frågade om vi skulle bada. På ett sätt känns det som att badande i sjöar är förbi, det har inte känts lockande på länge. Jag antar att det är svinkallt i vattnet… och jag vet ju att jag kommer gå i ändå 🙂

Men tja 🙂

Jag har ju köpt nya strandhanddukar/ saronger 🙂

Så jag är ju beredd. De kommer från Cellbes rea, som jag skrev häromdagen. Men jag hade lite fel, jag trodde jag beställt ett annat mönster på badlakanen. Jag trodde ett med rosor, som är jättefina, men när jag packade upp dem så såg jag att det ju är fjärilar 🙂

Ännu finare❤️ jag älskar fjärilar!

Mina trotjänare sarongerna som vi alltid använder börjar bli så trasiga. De är sköra i tyget när de är våta. Med tanke på att de är minst femton år och tvättas säkert tusen gånger så kan jag inte klaga. Det är världens mest praktiska plagg.

De här är inte samma sak men så nära man kan komma utan att köpa riktiga saronger. Var man nu hittar dem, för jag har letat.

Cellbes har fortfarande detta/

Jag gillar ju dem och har av förklarliga skäl fått även barnen att gilla Cellbes. Det är ofta ett förstahandsval för dem när de letar efter något. Det beror såklart på flera saker, dels att det är bra saker, snyggt och att det är prisvärt. Ofta hittar de något de suktat efter på butikerna till bättre priser:)

Gör ingenting?

Corrinda har beställt en så fin kappa. Jag ska visa er den sen, hon är inte hemma och kan mannekänga. Hon och Lovelia är på en kick-off med basketen.

Corrinda kommer hem tidigare men Lovelia och laget ska käka middag ihop och kolla på filmer 🙂

.

Nä men om man skulle masa sig in och se om nån unge vill bada då?

Vad gör ni idag?

Hoppas att även ni kan njuta av solen och värme ☀️

Vi hörs snart igen !?

Kommentarer

  1. Lotta

    Gillar din blogg. Uppdaterar ofta /regelbundet och skriver om din vardag och livet. Inte många som gör det längre. Hejja dig??

  2. maria

    Hej
    Ni är inte ensamma om att ha haft en usel sommar. jag bor i billesholm i Skåne. Har haft några dagar med sol i sträck ett par omgångar men sen har det regnat hela dagar i nån vecka. Förra sommaren var precis så som jag vill ha det, sol o värmt, bra för oss med ledvärk.
    Ha en fin söndag
    Maria i Skåne

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting