Okategoriserade

Ser det konstigt ut?

Jag har fått någon kommentar idag, men även tidigare om att bilderna i förra inlägget är felvända.

Hos mig ser det bra ut, jag sitter med mobilen. Men förra inlägget är skrivet på datorn, och det förra jag skrev på datorn fick också kommentarer att det var felvända bilder. Sen dess har jag använt mobilen och ingen har sagt något?

Hur ser det ut hos er?

Vad läser ni på för manick, mobil( android/iPhone) padda eller dator?

Det skulle ju kunna vara att en enstaka persons mobil/webbläsare behöver uppdateras eller så men om fler upplever det så är det ju något fel.

Jag tar det i så fall vidare till teknikerna som är proffs på sånt, själv fattar jag nada?

.

I värsta fall är det min dator som muggar och det skulle inte alls förvåna mig, jag har länge behövt köpa en ny. Kanske är detta ett tecken?.

Berätta nu, hur ser det ut hos er?

Tack på förhand för hjälpen !!

??

Kommentarer

  1. Fia

    Här ser man bilderna som hela havet stormar ungefär dvs åt alla möjliga håll. Läser mest på datorn. På mobilen är de rättvända tydligen. Var ju tvungen att kolla 🙂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting