Okategoriserade

Höstens blusar:)

I samarbete med Ellos.

.

För ett tag sen så visade jag er lite av mina klänningsfavoriter från hösten som Ellos bjuder på.

Nu skulle jag vilja titta på en del av de blusar som finns:)

Jag älskar blusar! Det märks sällan för jag är så lat att jag försöker komma undan att stryka så mycket jag bara kan?. Blusar kräver ofta en tillslätning med järnet för att komma till sin rätt, och då vet jag att de kommer bli liggande i strykhögen. Nu har jag köpt en såndär steamer, inte för att jag har testat den än förstås men alla säger att det är så enkelt. Kanske är det i höst jag kommer frossa i saker som behöver strykas:)?

Nu vet jag inte om de här kräver det men better safe than sorry?

Nåväl, kolla:)

Brun blus Den här är så söt:)

Blå leopard

Grön med rosa blommor

Leopard Den här ringningen är supersnygg!

Blårutig

Grön med midja?

Rosa

Något av det snyggaste som finns tycker jag är vanliga svarta eller blåa jeans och en enkel blus. Den här rosa är nog favoriten. Jag skulle hellre ha gympadojor till men det är jäkligt snyggt så här med:)

Byxorna sen, jag vet att jag inte kommer använda varken bruna eller gröna i kollaget men jag tycker de är så fina. På alla andra. Jag är mer svart. Svart. Svart. Svart. Och ska jag vara vågad så kanske det blir med bootcut eller skärp:)

De svarta från kollaget gillar jag mycket. Här är ett annat par svarta med pressveck, som jag tycker är hur stiliga som helst.

Men nog är det coolt med färg ändå!! Är ni lika tråkiga som mig eller ”törs” ni använda färg?

.

Om ni behöver ( eller villhöver) höstkläder så kanske ni vill ha lite rabatt?

Med rabattkoden 405408 får ni 30% på dyraste varan på ordinarie priser, inklusive externa varumärken (ej möbler).  Koden är giltig t.o.m 31/8. 

Ni hittar Ellos HÄR ?

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting