Okategoriserade

Städat mobilen:)

Inte nog med allt annat man ska städa och fixa här i livet, man måste städa upp i sin mobil mellan varven också?

Igår satt jag i nån timme och sorterade appar, lade ihop dem i mappar efter ungefärligt användningsområde, kastade massa gamla appar som i många fall inte ens funkar längre, och flyttade appar hit och dit för att få dem jag använder långt fram.

Jag vet inte hur många sidor ni har på era mobiler men jag hade massor?

Jag laddar ner appar och sen får de ligga där de hamnar, tills jag får nåt sånt här ryck.

Det knepiga nu är att komma ihåg var någonstans som jag lagt dem… 😉

Jag ska roa mig med att ta bort alla tusentals screenshots som jag tar också. Jag tar en bild på allt jag behöver komma ihåg, möten, orderbekräftelser, saker, grejer jag ska fixa och så vidare. De blir sen kvar i evigheter. Så onödigt! Men så bra just då:)

.

Idag är det tisdag. Jag ska snart åka och träna, det blir ett Cirkelfys soft med David. Han har liksom inte lagt in några vanliga pass så då får man ta det som finns. Soft är säkert inte soft med honom, och som alltid så kan man anpassa efter sin egen förmåga, så det blir nog jobbigt ändå.

Väl hemma sen så planerar jag att sitta i solen och göra ingenting. Jag vet att Ingenting, kommer innebära Massor:) Klippa gräset känns lite akut, och då måste jag först röja bort en del. Jag saknar min trimmer som jag tagit till husvagnen, men den är guld där. Kanske måste jag se om jag kan få liv i den gamla som hängt i garaget i många år. Den kom med huset?.

Det kan hänga en till nånstans också, så får jag inte liv i dem kanske jag kan vidaretransportera dem till tippen.

Haha ja jag är en slarvig samlare, men man kan inte kasta bort saker innan man är helt hundra på att de är trasiga:)

Nu måste jag byta om!

Hör sen 🙂

Kommentarer

  1. Carina Karlsson Sager

    Jag har en (1!) sida i mobilen. Alla appar sorterade i mappar som är döpta efter innehåll: tv, radio, shopping osv. Såå enkelt och lättöverskådligt. Lycka till klipparen!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing