Okategoriserade

Soldyrkare:)

Innehåller annonslänk för Matsmart

.

Jag sitter ute med Jack i vagnen, han sover gott.

Vagnen står i skuggan såklart men så här dags är halva uteplatsen i skugga och halva i sol. Jag sitter såklart i solen och intill ligger en annan av familjens soldyrkare.

Doris❤️

Hon ÄLSKAR att ligga i solen, spelar ingen roll hur jäkla varmt det är, hon ska ligga där. Helst så här på sidan, ser ganska död ut mellan varven. När det blir för varmt så masar hon sig in i skugga en stund men så fort hon är lite avkyld går hon tillbaka.

Jag försöker att hon ska hålla sig mer i skuggan och sätter min stol i vägen eller så, och hon blir svinsur och flyttar ut sig igen. Hon vill ha SOL!☀️

När det är riktigt hett kan hon ändå gå undan och lägga sig under en buske, så solen silas in lite men det ändå är svalt. 🙂

Hon har vatten både ute och inne och dricker bra så hon får som hon vill. Alternativet är att stänga in henne i huset. Det känns onödigt.

.

Jack är alltså här:)

Han kom klockan åtta i morse och ska stanna till ikväll. I morgon fyller han ett år!!

Ett år! Obegripligt!

Lilla älskade gubben❤️

Det är lyx att få ha honom här, och han är alltid så go och glad. Nu vill han mest bara gå, och vågar inte släppa taget än så man får assistera.

Medan jag drack kaffe så tänkte jag att han kunde måla lite. Jaja, jag vet att han inte fattar men man måste ju testa.

Han slog kritan i pappret några gånger och sen var han klar. Då kastade han allt på golvet:)

Okey, jag fattar. Vi gjorde nåt annat i stället:)

.

Jag ska åka och träna snart, inte förrän två iofs men det känns som snart?. Det känns rejält i hela kroppen efter gårdagens pass och det är det bästa som finns att bota träningsvärk med träning:)

Efteråt borde jag åka och handla men kommer inte hinna det. Det ska komma en fotograf för att fota till ett reportage i en veckotidning, och jag insåg att jag kanske inte ville vara svettig, rufsig och i träningskläder på bildern?.

Nog för att det är väldigt normalt men ändå, man kan ju försöka se hyfsad ut. Så det blir hem och duscha och så får jag handla senare. Går nog det med.

.

I kväll kommer också en beställning från Matsmart

Jag är så glad över att de har alternativet med hemleverans!!

De är suveräna på att tala om när de är på väg, och kan lämna lådan vid dörren om man inte är hemma.

Jag har beställt en del konserver som vanligt och det blir tungt att släpa på så jag älskar att det går att få det till dörren. Fraktfritt över 500kr dessutom!

Sen är en leverans på fredagar perfekt för jag brukar alltid hitta chips till bra pris. I det här huset äter vi chips på fredagar och godis på lördagar. Barnen gör iaf?jag kan ju göra som jag vill;) Men vi försöker alla att hålla det.

Jag har hittat så många nya varianter av chips som i vissa fall älskats och ibland ratats.

Den här gången fanns det också solkräm. Och eftersom den går alldeles utmärkt att spara till nästa sommar om den är oöppnad så passar jag alltid på att bunkra lite. Det är så jäkla dyrt i normalpris och jag har ju försökt bli bättre på att använda det, men blir allt lite snål 🙂

Förlåt – Ekonomisk heter det!

Nu tror jag inte att den kommer innan Jack ska äta middag, men jag har beställt ett gäng cannelloni till honom:)

Barnmat sparar man en hel del på??

Janelle lagar mycket mat själv men det är skönt att hon slipper släpa hit. Jag är en såndär mormor som har det mesta här:)

Blöjor våtservetter leksaker mat. Skötbordet sitter kvar på väggen, det är ett uppfällbart så det är inte det minsta i vägen 🙂

Därför passar jag alltid på att kika om Matsmart har något. Jag har köpt nappar och nappflaskor, gröt och klämmisar, mat och haklappar. Det gäller att titta in då och då för de får in saker hela tiden.

.

I kväll hoppas jag det är lika härligt väder som igår kväll. Jag var hos mamma och pappa tillsammans med syrran och vi skruvade en tv-bänk (syrran) satte upp en rullgardin(jag) och fick såklart flytta på gardinstångens fästen, inget ska ju vara enkelt 😉 och installerade tv:n. Den är en Smart tv och våra föräldrar har inte riktigt hängt med i den utvecklingen så de har mycket att utforska nu:)

Jag tror jag ringde upp nån filmtjänst? Kan man göra det? ??. Innan jag hittade nån knapp att stänga av med … jösses.

Det var så jäkla varmt i lägenheten och väl ute sen så var det ju lik varmt. Jag tog Doris på kvällspromenad och fast klockan bara var halv elva, knappt, så var det helt tyst överallt. Det är en ganska härlig känsla:)

Ikväll hoppas jag syrran hänger med så vi kan ta långprommis. Det är roligare med sällskap 🙂

Så, nu måste jag äta!

Patricia har gjort nån smoothie och sen kanske nån macka går i också, vi hörs senare!!

??

Kommentarer

  1. Karin

    Jag ÄLSKAR Budbee och önskar att alla företag online erbjöd hemleverans med dem eller någon annan budfirma. Betalar gladeligen 39:- extra för att slippa hämta ut paket på affären och kånka hem. Igår kom det ett jättepaket med kläder till sambon från HM, det hade varit väldigt otympligt att bogsera hem det.
    Handlar bara online nuförtiden, allt som kan levereras hem till dörren är guld värt, har inte veckohandlat i fysisk butik på 2 år och vill aldrig mer göra det heller, haha!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting