Okategoriserade

Medan kycklingen lagas…:)

Innehåller annonslänkar för Jotex

.

Jag lagar mat, och passar på att surfa lite:)

Både syrran och mina föräldrar har ju flyttat och det snackas så mycket om nya gardiner och duschdraperier och allt möjligt, så jag blir så inspirerad?Jag vill också ha nytt!!

Jag har inte ännu bestämt mig för om jag ska hålla mig till att bara titta eller om jag ska shoppa, men Jotex har Iaf 30% på rean??

Det är ju ruskigt trevligt.

Sängkläder med både blommor och rutor:)

Eller kanske en sammetsfåtölj för halva priset

Hos mig skulle den inte platsa, bland mitt skruttiskräpmöblemang.

Den här pläden har jag flera stycken av däremot.

Vi har hur många som helst i soffan, och sen har alla barnen minst en på sina sängar. Det är ju så härligt att kunna svepa in sig i när det är lite kallt. Hatar att frysa!

Vi har dem året om, och i sommar har de använts flitigt det har varit kalla kvällar.

Jag har två lampor i fönstret i vardagsrummet som jag inte riktigt gillar. De är jättefina men jag vill byta ut dem. Mot vad har jag inte klurat ut än. Det blir inte de här men de var fina:)

Ni ser att det är ett mönster i dem va?

Och apropå lampor jag aldrig kommer köpa men alltid sukta efter ?

Jag är väldigt svag för sådana runda klot, det sitter i sen barnsben. Minns att vi hade klotlampor på långa pinnar i taket på skolan:) Men hur fasen skulle jag kunna ha en sån utan att slå huvudet i den?

Jag är också lite nyfiket tveksam till sådana här gardiner.

På ett sätt tycker jag de är skitfula men samtidigt så är de ju helkul:)

Jag antar att man kanske måste ha rätt ställe att hänga upp dem på?

Och Hänga upp. Jag behöver hjälp:)

Det här är ett duschdraperi till bra pris

Det är 180cm långt vilket väl är nån slags standard. Mina föräldrar behöver ett som är 240cm OCH som man helst sätter upp med sådana där fingerkrokar.

Amen jag vet, det är helstört, men det sitter en sån skena hela vägen uppe mot taket. Vad hände med vanlig duschstång på normalhöjd liksom ? Måste man specialbeställa? När jag googlar hittar jag bara svindyra och det är ett sketet duschdraperi liksom.;)

.

Ja, Jotex rear alltså, så kika in om ni har lust:)

Det finns alltid massor och jag blir sittande hur länge som helst.

Men nu är det dags att äta:)

Om det blev gott?

Supergott!!

Hörs snart igen!!

Kommentarer

  1. Åsa Dahlman

    Eller köp en duschstång för en hundring på Ikea och kläm dit på lagom höjd för standardmått.
    Vad mycket fixande och donande det blir med en flytt. Men ändå roligt att möblera tomma rum ???

  2. Lena

    Tänker att kanske kan förlänga duschdraperiet uppifrån. Sätta dit några passande band eller snören. En i varje ögla på draperiet. Eller köpa 2 draperier o sy dit en extra bit från det andra. Kanske blir skitfult o osmidigt, bara en tanke…

  3. Sama

    Och jag tillhör dem som får panik av duschstänger som sitter på halva vägen… Borrade upp en skena i taket här så fort jag flyttade in!! Men ja, då är ju takhöjden ett problem såklart. Köpte duschdraperityg på metervara (finns jättefina på t.ex. Stoff och stil)?? Jag slog öljetter i mina, men går ju precis lika bra att sy på ett fingerkroksband upptill om man vill?

  4. Mumintrollet

    Visst är det synd om både influencer och företag, men till min stora glädje har många med mig börjat tänka efter; är nya prylar, kläder viktigare än våra barns/barnbarns framtid? Klimattänket borde gå före hos alla!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting