Okategoriserade

Kollar ni på realityserier?

Innehåller annonslänk för Hayu

Jag ligger ju hopplöst efter på att streama serier. Jag har liksom fullt upp med att kolla på gamla repriser på vanlig tv-tablå?

Men till er som gillar exempelvis Keeping Up With the Kardashians, The Real Housewives of Beverly Hills, Bad Girls Club och massa andra program, så kanske ni vill kunna se dem samma dag som de släpps i USA?

Med Hayu kan ni det:)

Du kan titta på alla dina favoritrealityshower när och var du vill. Ladda hem avsnitt för att titta på språng eller streama till din smartphone, surfplatta, dator och Apple eller AmazonFire TV.

Jag hittar alltid hur mycket som helst som jag verkligen vill se, ska bara hitta tiden till det också?

Jag vet att mina tjejer tycker Hayu är suveränt, och jag kanske ska bli lite bättre på att streama🙂 ( skaffa fler timmar per dygn ?)

Ni kommer direkt till Hayu HÄR och kan starta en gratis testperiod ????

?

Kommentarer

  1. Karin

    Tog bort själva tv-möjligheten för ett par år sedan. Inget jag saknar, springer förbi teven på jobbet ibland och upplever att utbudet ofta är rysligt dåligt. Castar det vi vill se hemma men ser aldrig någon av de serier som du nämner här. Förutom film från bland annat Cmore så gillar jag mest dokumentärer och deckare.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting