Okategoriserade

Gick alldeles utmärkt!

Följande text skrevs igår men fastnade lite i publiceringen 🙂

?

Så var ännu en skolvecka till ända:)

I den här takten är det snart jul ju. ?

Men ett litet tag till kan man njuta av att inte frysa arslet av sig. Idag var det härligt! Mina vindruvor har övergått till sin blåa färg, och de är så goda. Det är även grannens plommon ? som jag smakat på. Det är grannen som är sommarstuga måste jag kanske förtydliga så ingen blir förbannad. Det är ingen som tar hand om frukten så jag känner mig lite manad.

Man får hjälpas åt:)

Idag har jag hjälpt Corrinda med hennes cv, och personliga brev. Om nån har nåt arbete till henne så är det bara att hojta:)

Jag läste några kapitel i min bok, och sen hann jag inte göra så mycket mer, utan vi drog och tränade. Ett instruktörspass och som alltid är det total utmattning. Jag är fortfarande helt slut i armarna:)

I morgon kör David sitt första Hitpass med oss.. det ska bli intressant. Och garanterat för jäkligt:)

När vi suttit och flåsat en stund så samlade vi ihop oss och åkte för att handla. Jag som ”ondgjorde” mig lite i lördags över oatdrycker kan ju nu bekänna färg och erkänna att jag övergett grädde i kaffet som jag druckit i många år, till… oatly, helst I kaffe eller vad det kan heta?.

Det är Corrinda som köpt det för att ha i sitt kaffe, hon har precis upptäckt att det är livets dryck:) Jag var tvungen att testa och vips var jag fast. Värre än knark, det räckte med en gång för att vara beroende?men det blir sådär härligt krämigt.

Jaja men det är fortfarande inte drickbart som det är….:)

Ni vet att min glashäll på spisen är trasig ju, och idag testade jag att steka köttfärsen i ugnen. Alltså jag fattade ju att det går utmärkt med köttfärs i ugn för det gör man ju hela tiden. Men till tacos vill man ju ha den finfördelad. Jag slängde i mina 2,5 kilo i en långpanna med höga kanter och in i ugnen på 225 grader. Sen tog jag ut den och mosade runt i färsen efter tio minuter, och efter en halvtimme var den klar. Jag kryddade på nångång där i mitten:)

Det blev superbra:)

Nu måste jag testa nästa vecka att bara mosa på slutet, det borde rimligen funka det med? Jag var lite orolig att det skulle bli köttfärslimpa men tror det blir bra.

När ungarna steker färs så är det ett jäkla drällande överallt men här gick inte en smula till spillo;) Det här med spräckt glashäll ger utvecklingar som jag aldrig funderat på.

(Always look at the bright side of life, med lite Pollyanna på det?)

.

Vi satt länge och snicksnackade och Doris satt och väntade på sin långpromenad, och till sist kom vi iväg. Det var kallt om händerna men bara man fick upp värmen så var det skönt.

Kom in igen vid halv tolv och hittade märkligt nog en film jag inte sett på fyran(!)

Before l go to sleep. Den var helt ok:)

Nu ska jag gå och sova, och Before I go to sleep så ska jag borsta tänderna och gå kvällsrundan?

Vi hörs snart igen!!

Natti natti 🙂

Kommentarer

  1. Islamiah

    jag jobbar på MTR tunnelbanan och älskar det, lätt att bli fastanställd också. Ni som bor i Uppsala har ju pendeltågen, det är ju lite samma, hon kan ju kolla på Mtrnordic.se och se om de söker nån till pendeltågen. jag jobbar som servicevärd (spärrvakt) och de söker ofta kundservicevärdar, det är de som är ute i bijetthallar och på plattformar och informerar resenärer.

  2. Anna

    Blir det för klumpigt i köttfärsen kan man hälla över den i en skål och köra elvispen några varv innan servering. Då kan ingen klaga på klumpar, jag lovar!

    1. Yvette

      Börja inte äta qourn ….det ger alltför ofta magproblem och en hel del människor har utvecklat IBS efter att ha ätit för mycket av det.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting