Okategoriserade

Superweek

Innehåller annonslänkar

.

Jag lovade återkomma med lite fler bra grejor:)

Det första är att hos Cervera är det härlig rea nu👌🏼bland annat upp till 50% på bestick 🙂

Sen har ju Apoteket 20% på ett helt köp, ange kod: WEBB20

Även mitt kära Matsmart är med på Superweek och ger 10% på alla varor med koden: Super10

Det missade jag, men jag hinner nog beställa innan den 15/9:)

Åhlens ger 20% extra rabatt på rean med koden : EXTRA20

Nu ska jag hänga lite tvätt, men sen kommer jag tillbaka:)

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing