Okategoriserade

Tips om bra grejor:)

Innehåller annonslänkar

.

Sådärja, dagens tips till bra pris:)

Cubus har fem par trosor för 199kr, sista veckan så rappa på. Jag har tipsat mina tjejer som konstant klagar över att de inte har några:)

Finns massor att välja mellan, både med minimalt med tyg och med mycket tyg och såklart normalmycket tyg:)

Jag har svarta, svarta, svarta och svarta. Bäst så eftersom jag inte ids sortera efter färg utan tvättar alla underkläder tillsammans. Och så syns det minst under träningstightsen;)

.

Och jag kan inte låta bli att återigen tipsa om Readly

För bara nio kronor första månaden får ni över 4000 titlar, magasin och tidningar direkt i mobilen. Jag visste inte att de fanns förrän i våras och jag älskar det. Så himla bra att slippa kasta bort fina glansiga magasin!! Syrrans frisör har helt slutat med fysiska tidningar på sin salong och har i stället köpt in surfplattor så kunderna kan välja och vraka:)

Ett tips som jag ska försöka att följa själv är att äta D-vitamin under de solfattiga månaderna. Jag är värdelös på att komma ihåg att ta vitaminer och sånt även om jag ställer burken på paradplats i köket. Men i år ska jag ge D-vitaminet en chans! Igen ??

Jag köper mina hälsopiller HÄR

Finns som synes massor inom hälsokost att botanisera bland. ??

Barnen har inte ens fått sina AD-droppar som små, kanske är det bara D-droppar nu förresten? Men det var samma där, jag har minne som en guldfisk. Och tänkte att amningen var en mirakelkur för allt. Vilket det ju är också:)

Men även de ska väl ha lite extraboost och det här är vad de ska få prova i år:)

Vitaminspray 🙂

Om jag inte kommer ihåg så är det ändå stor chans att de själva gör det, att spraya saker är kul:)

Vi kan väl höras om en checkup gällande vitaminerna lite längre fram? Så kanske jag får lite press att komma ihåg dem:)

Nu är det sovdags ! Jag bokade ett pass med instruktör i morgon klockan …. nio! Ja på morgonen, det är inte klokt att man ska behöva bli morgonpigg för att få träna det man vill. Vad hände med kvällspass liksom? ?

Corrinda ska med och efteråt ska vi leta nya basketskor till henne. Hon ska snart spela sin första match efter sitt långa uppehåll och är lite nervös. Jag vet att hon kommer vara bra, det är en mammas privilegium att veta att ens barn kommer vara bäst 🙂

Vi hörs i morgon igen 🙂

Natti natti 🙂

Kommentarer

 1. samps

  läste nånstans att man inte ens behöver diverse vitaminer om man (och barnen då också såklart) äter varierad bra kost, frukt osv… är tillräckligt med bra vitaminer där i stod det 😀

  1. familjenannorlunda
   familjenannorlunda

   Nej med en variationsrik kost behöver man inga tillskott. Men just D-vitamin är något som jag tror att vi kanske får för lite av. Jag äter mkt lax och annan fisk men kidsen gillar inte. Jag är så vansinnigt trött under vinterhalvåret och folk tipsar alltid om D-vitamin så nu testar jag 🙂

 2. Lotta

  Testa att köpa en liten dosett att ha dem i. Låt den ligga framme så ser du om du tagit just den dagen.
  Jag är värdelös på att komma ihåg om jag tagit dem. Men med dosett så ser hag ju.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing