Okategoriserade

Kids Brand Store ⭐️ Åtta år!

I samarbete med KidsBrandStore

.

Det här tycker jag är superkul:)

Jag minns när jag för första gången stötte på KidsBrandStore, och blev imponerad. Det känns som ganska nyligen men se på sjutton – nu har de Åtta års jubileum!

De har varumärken som Gant, Polo Ralph Laurent, Calvin Klein, Peak Performance, Levis och massa andra märken. Allt på ett och samma ställe:)

De är nordens största modebutik för unga, både off- och online, och de har snabba leveranser om man väljer att shoppa online.

Mina barn, precis som många andra, vill gärna ha det som är snyggt och modernt. Här hittar de alltid kläder som hamnar på önskelistan. Så här års har jag fyra födelsedagsbarn, två har fyllt, två fyller snart, och min telefon fylls av bilder som de skickar:)

”Den här önskar jag mig mamma”

Bland annat de här:

Så himla bra att det är 20-70% på allt nu, förutom Parajumpers:)

Och så himla bra att jag får ge er ytterligare 8% på reapriset med koden : CAROLA8

?

I fyra dagar gäller det här så kika in om ni vill fynda fina märkeskläder. Det är inte långt till jul ☺️

Gäller till och med söndag 22/9

KidsBrandStore alltså ??

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting