Okategoriserade

Funderar och köp saffran:)

Snart sovdags:)

Snart alltså..?.

Idag har jag suttit med mobilen i ena handen och datorn i den andra, massa saker som skulle göras. Jag är inte helt säker på att jag hann med allt men tror det.

Jamie är ingen fryslort direkt, han vill helst inte sätta på sig varken långbyxor eller långärmat. Jacka totalvägrar han, möjligen har han en hoodie på morgonen, och om jag tvingat på långbyxor så packar han ner shorts i väskan och byter om i skolan 🙂

Han bar alla böcker igår när vi var till bibblan:) Och ja, han behöver klippas.

I helgen ska det ju bli varmt säger de, men sen går det väl utför. Undras hur länge jag måste bråka med honom om varmare kläder innan han själv fryser:)

Jag låter dem själva känna efter, det är enda sättet som de lär sig på.

.

En annan sak jag funderat på, eller egentligen har jag bestämt mig men bara inte kommit så långt som till skott än:)

Jag ska återinföra en obligatorisk daglig avslappning på en kvart eller så. Måste bara hitta en bra tidpunkt. Vi hade det som läxa på Hälsocoach-utbildningen, och det var en av de svåraste läxor jag någonsin haft, samtidigt som det var den bästa:)

Det är så mycket hela tiden att jag behöver stressa ner. Att aktivt välja att köra en avslappning är klokt. Så vi får se när jag tagit mig dit 😉

.

I morgon har jag en tid hos en sjukgymnast. Vad jag nu ska dit och göra egentligen? Jag har funderat fram och tillbaka där med:) Avboka eller inte? Läkaren skickade en remiss till rehabiliteringen, som nekades såg jag när jag råkade hitta min journal på 1177. Så då skickade han en till sjukgymnast i stället. Tja… ? För det första, det här med att läkare remitterar till avdelningar som nekar att ta emot remissen? Är läkaren korkad som inte vet vad som ska remitteras vart? Eller är det avdelningen som vägrar ta emot remissen som egenmäktigt sätter sig över läkaren?

Och för det andra, är rehab och sjukgymnastik samma sak? Knappast va, med tanke på att det främst handlade om hjälpmedel. Äh jag blir så satans irriterad på vår sjukvård och funderar på om man kanske ska skaffa sig en privatläkare. Och sluta betala skatt 😉

Jag är frisk, men om man mår dåligt hur ska man orka krångla? Jag går dit och så får vi se vad som händer, jag kan nog skaka fram nåt ställe på kroppen som de kan behandla som gör det värt avgiften;)

.

Efter det ska jag träna med David och de andra:) och sen måste jag turbohandla för fem ska jag möta upp en annan mamma och så ska vi rådda ett barnkalas för Jordan och hennes son:)

Det blir kul!

Lördag är det mera träning, men söndag blir nån slags vilodag, beroende på hur man ser det. Då ska vi till Norberg och hämta hem husvagnen. Ser fram emot det lika mycket som jag ser fram emot att skrapa rutorna på bilen – inte alls. Det är stentråkigt.

.

Lovelias basketlag säljer saffran. Det är superbra kvalitet och det doftar av saffran i hela mitt köksskåp nu:)

Om ni vill köpa, så maila: carolawetterholm@gmail.com

Fyra askar a 0,5g för 100kr

Plus nåt recepthäfte:)

Ni får tänka att ni är mitt fikarum på jobbet, jag har ju inga kollegor som jag kan kränga på barnens saffran, Newbody eller bingolotter, så ni får bli mina kollegor här 🙂

.

Nu är det sovdags!

Ska bara borsta tänderna och gå lilla rundan först, sen natti natti ??

Kommentarer

  1. Emma

    Jag hade en klasskompis på gymnasiet som hade shorts, T-shirt och sandaler från påsklovet till höstlovet oavsett väder. Minns ett år bär det kom snö v 43 ???

  2. Helahea

    Bästa saffranet !! Kan man beställa o få det skickat om jag betalar frakten?
    Jag använder den i fiskgrytor o paella mm
    Kan swisha pengar.

  3. AniLove

    Det där med avslappning är inte min starkaste gren heller, men så blev jag tipsad om en kanal på YouTube som heter ’Meditations by Rasa’. Jag och meditation…jo tjena, nu snackar vi LÅNGT utanför min komfortzon och saker-jag-har-lust-med-zon. Verkligen inte min grej. Men jag är inte den som är den, så jag drog på mig ett par hörlurar och började lyssna på en av hennes videos – och dra mig baklänges, säger jag bara. Jag vet inte vad det är med den där kvinnans röst, men jag svär att hon skulle kunna läsa högt ur en bildelskatalog, och jag skulle gå ner i varv ändå. Så skit i vad titeln på videon är, välj nånting som passar i längd bara, dra på dig ett par hörlurar och testa. Ska nog göra det själv i kväll, när jag tänker efter, med tanke på hur mina veckor ser ut just nu.

    Gillade saffransburkarna, så mycket roligare att ha i kryddskåpet än de där tråkiga påsarna man annars köper. Hör nog av mig lite längre fram, måste bara inventera kryddskåpet. Men jag är ganska säker på att jag behöver mer saffran (det gör man väl alltid egentligen). 🙂

    Trevlig helg!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting