Okategoriserade

Trött:)

Okey, idag var det en såndär sjåardag igen.

Upp och skicka iväg kids till skolan, sen göra mig klar och åka till sjukgymnasten. Som nog bytt namn till fysioterapeuter utan att jag märkt det. För att vara en som umgås med inte bara en, utan ett helt gäng sjukgymnaster varje gång vi kollar på fotboll så är det kanske illa?. Måste fråga honom nästa gång, vad hans titel är.

Jag gillar sjukgy…fysioterapeuter:)

Fast jag gnällde igår så var det inte på dem utan på hela vårdapparaten som bara skyfflar runt folk. Idag fick jag veta att jag remitterats till Parkinssonteamet…? Okey? Jag har fel på en fot och ett ben.. sen precis efter jag föddes då de stack sönder min ischiasnerv. Parkinson är nåt helt annat. Gosh , jag är glad att de inte tog emot remissen ?

Den här tjejen idag har kikat, kollat och jag har fått visa hur mycket jag kan böja, trycka, vrida och allt sånt. Sen fick jag hemläxa, sittande tåhävningar och stretch ? Uppföljning om några veckor, bara en sån sak att jag inte blir avpolletterad 🙂

Åkte hem och skulle läsa.

En tragedi i tusen akter eller nåt. På ett språk som är ganska så gammalt. Boken är från 1927, dramat sen sextonhundratalet:)

Så kom jag på att jag kanske måste skicka in dialoguppgiften som hade deadline idag. Jag hade fullt upp resten av dagen så jag kanske inte skulle hinna senare. Den var klar men inte helt korrekt namngiven och sparad, men den skickades in med många timmar till godo:)

På med träningskläder och fick med mig Corrinda till David. Idag gick det inte så bra, jag kände mig lite sliten i kroppen och fick backa lite på vikterna. Men å andra sidan så lyfte jag 57, eller 58kilo i marklyft igår, och det kändes helt överkomligt. Med tanke på att det är tio kilo plus på vad jag brukar lyfta som max på pass så är det bra ju:) Jag orkade inte plocka av de extra tio kilo som nån lagt på, och övriga stänger var för lätta 🙂 Då lyfter man?

Efter att passet var slut så ilade vi till Citygross. Jag skickade in Corrinda för att börja handla medan jag kilade in på bolaget för att köpa vin till Patricia. Hon fyller 24 sista september så det handlar inte om langning. Jag blir alltid lika besviken varje gång, för jag får ALDRIG visa leg. Aldrig. Jag känner mig kränkt och jäkligt kinkig alltså. Och gammal ?.

En titt på klockan talade om att om mindre än en timme skulle jag befinna mig i en kvarterslokal för att möta upp en annan mamma. Kalas för Jordan och hennes son. Jag skulle hinna handla och duscha innan, och äta lite. Lycka till.

Turbo i butiken och sen försökte jag komma ut från parkeringen men det är samma visa varje eftermiddag. Djungels lag gäller och det är bilar överallt. Men jag snajdade ut och väl hemma lät jag Corrinda packa upp medan jag duschade. På med kläder och i med två modifast måltidsbar. Jag skulle aldrig hinna äta middag och var ju svinhungrig. Det går inte:)

Packade in popcornmaskinen i bilen och sen drog jag och Jordan. Kompisen och hans mamma hade kommit strax före oss och höll på att bära in saker. Jag pluggade i popcornmaskinen och körde igång med att poppa. Vi ställde upp bord, dukade och blåste ballonger och plockade i godispåsar och ni vet, kalasfixade.

Barnen kom sex och sen var det fullt ös och en ljudnivå nånstans strax under taknocken i två timmar. Och vet ni då? Den där mördaren som smyger runt i skogen på så många barnkalas dök upp ?

Alltså ungar!! Snacka om masshysteri. Nån såg nåt och drog igång värsta fantasierna?och till sist sprang alla ungar ute i skogen och skrek hysteriskt om män med vita beniga händer som vinkade långsamt med ett långt blekt finger. Orka.

Det krävdes en del för att få in dem igen men till sist blev det dansstopp och hela havet stormar.

Och sen var det slut:)

Vi poppade två fulla påsar med popcorn och en hel del hittade inte vägen till munnarna:)

Sopa och torka och städa undan, vi var tre vuxna och det tog en halvtimme.

Kalaset blev väldigt lyckat 🙂

.

Hemåt igen och Lovelia ville se en skräckfilm och hade väntat på oss. Det blev My soul to take. En variant på valfri Fredagen den 13:e. Jag har sett så många skräckisar att jag liksom vet storyn.

Sen orkade jag inte resa på mig utan sitter kvar här:) Hittade en film med Bradley Cooper ?och nu är det ett gammalt avsnitt av NCIS, som jag sett flera gånger men jag orkar ju inte flytta mig:)

Men det är snart slut och då blir det sänghalmen 🙂

Vi hörs i morgon igen!!

??

Och saffranet: jag återkommer! Tack för att ni vill handla 🙂

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting