Okategoriserade

Massa prickar i min kalender:)

Alltså, jag måste skaffa mig en helt vanlig kalender! Problemet är bara var jag ska ha den, helst borde den sitta fast på mobilen, men det funkar ju inte;)

Jag har nu kalendern i mobilen och det är ju bra, men där blir det ju i överblicken bara en massa prickar. En prick kan vara kungens födelsedag eller ett inbokat träningspass, men det kan även vara något viktigt på riktigt. Jag har exempelvis tusen deadlines i mina tre kurser. Som jag plitat ner på ett vanligt papper?

 

Och sen är det massa bloggsaker som är inplanerade, förutom alla utvecklingssamtal, basketmatcher, ungarnas träningar och fan och hans moster liksom.

Jag var och kollade på almanackor häromdagen, men eftersom det inte flög fram en som det stod mitt namn på så gick jag därifrån igen. Kanske att jag måste ta tag i det. Jag brukar dock köpa almanackor, fylla i dem fint och snyggt i två dagar och sen puttar jag undan den och så småningom glömmer jag bort den.

Lägger det på att-göra-listan.?

I går så hade jag planerat dagen, först ett instruktörspass, sen hem och plugga. Det blev ju nästan så i alla fall:) Jag klev upp och käkade frukost och kom iväg en aning sent. Det brukar gå alldeles utmärkt att köra ikapp den tiden, men igår hamnade jag bakom värsta lusproppen. Ni vet, de som kör 20 kilometer under fartgränsen. Jag undviker helst omkörningar, för jag har inget klipp i bilen, den är ganska seg. På den vägen är det knepigt att köra om överlag och jag hade konstant möte så det var ju bara att ligga bakom honom, för det var en gubbe. Givetvis så skulle han till samma ställe också så hela vägen till Friskis sinkade han mig. Bah! Jag rusade in, med skorna i handen när de andra gick in och började värma upp. Det gör inget för jag var inte så sugen på att ro 2000m:) Hann bara 1700?

Träningen var som alltid jobbig och kul, och sen åkte jag hem och gick ut med Doris direkt, vi tog skogen:) Spanade efter svamp, nen som vanligt så ser jag inga. Men massor av blåbär! Överallt, men de var inte jättegoda. Vi gick hem igen 🙂

Så skulle jag äta, och vispade ihop en omelett. När den var precis klar så ringde Patricia. Då hade bussen vägrat släppa på henne. Ja eller chauffören då;)

Novalie stod på hållplatsen och bussen stannade, men stängde sen dörrarna precis framför näsan på Patricia, som bankade på rutan för att visa att hon också skulle med. Hon stod alltså tre meter ifrån Novalie. Novalie inne i bussen sa till chauffören att Patricia skulle med,  och han totalt ignorerade henne och körde iväg. Sånt här kan man ju bli tokig på! Varför blir man busschaufför om man inte vill släppa på folk? Nu skulle hon komma försent till jobbet. Man kan ju rimligen inte ta en buss tidigare ifall att man råkar få en surkurre till chaufför…

Så, hon betalade en biljett helt i onödan, och jag fick rycka ut och köra henne. Upplands lokaltrafiks kundtjänst var trevliga men grejen är ju att det är värsta projektet att anmäla en incident och är det ens nån som bryr sig? Mest troligt inte. Gubben lär ju säga att Patricia inte alls stod på hållplatsen och så avskriver de det.

När jag kom hem igen så var det nästa unge som behövde hjälp med nåt vad det nu var, och så höll det på hela dagen:) Jag hann skriva en del, och jag hann med lite annat också, men planen höll inte fullt ut kan man säga. Tur att det kommer fler dagar, men nu ska jag vara barnvakt torsdag och fredag så det lär inte bli så mycket då.

Sen hade Lovelia ett insparksdisco som jag lovat skjutsa till, och vi hämtade upp två kompisar också. På kvällen så messade Trixie sen, hennes årskurs var ansvarig för discot, då hade Lovelia lagt sin mobil i en kompis väska, och så hade kompisen råkat åka hem. Att vara utan mobil är ingen hit:D

Allt finns ju där, så alarmet i morse, busskort, och scheman och tja allt blev besvärligt. Och jag fick köra henne till skolan i morse också:D De hade friluftsdag så det var lite sovmorgon så vid halv tio drog vi iväg. Hem och försöka plugga, men inte hann jag det i dag heller…jösses, det kommer bli stressigt.

Så småningom så körde Corrinda mig till tåget, jag skulle på ett möte i el Stockholmo. Vädret var ju helt LJUVLIGT! Sagolikt:) Jag satt vid solsidan i tåget och bara njöt, och sen promenerade jag dit jag skulle i full sol. Väl framme så var det tur att jag var lite tidig så jag kunde sätta mig en stund, ta av jackan och sluta svettas;)

Samma sak på väg hem, först frös jag lite när jag gick i skuggan i och för sig, men så fort jag fick solen i ögonen så blev det varmt.

Folk som säger att de älskar hösten, det är helt klart de här dagarna de menar, va? För ingen är väl korkad nog att längta efter snålblåst, regn på tvären och nollgrader?

Jag fasar för dem!

Nu skulle jag sätta mig och skriva kommentarer till mina kursare.. men så kommer det inte bli?. Nu heller;)

Jaja, kvällen är inte slut!!

Vi hörs snart igen:)

Kommentarer

  1. Sofia

    Har semester nu, älskar höst.

    Ändra vyn i kalendern bara så får du kalendern högst upp och under den en lista med aktiviteter per dag. Om du inte vill se kungens födelsedag är det ju bara att du bockar ur den kalender som visar det.

  2. Sanna

    Jag investerade i en kalenderapp, WeekCal, tror att den kostade ca 20kr när jag köpte den. Använder vyn minimånad där jag kan se text och symboler för en hel månad. Har också lagt in symboler för barnens aktiviteter och kan välja färg på text. Hos mig betyder röd text viktiga saker utöver vanliga vardagsaktiviteterna… detta har räddat mig, blev tokig på prickarna…

  3. A

    Du kan även välja om du vill ha förhandsvisning på aktiviteterna du lagt till på en viss dag. Då ligger de underst på sidan när du har hela månaden framme och kan skrolla upp och ner mellan alla saker du lagt in aktuell dag.

  4. Sanna

    Det är sånna dagar jag ääälskar hösten!!? sol, fina färger i naturen o sådär runt, 10-15 grader. Då funkar det. Har problem me att min kropp inte klarar av kyla. Så ångesten smyger sig på nu när graderna kryper sig på… Dax för månader me värk i kroppen!? Älskar egentligen vintern oxå men det är pga att man kan åka skidor då, vilket hela familjen älskar! Nåt vi gör varje år är o åka till fjällen en vecka o åka skidor. Det bästa!! Men annars skulle jag kunna ha mellan 25-30 plusgrader året om ?

  5. Therese

    Hej, iPhone har en flik som heter påminnelser, där kan du skapa en lista med dina datum precis som på papper om du inte vill ha dem i kalendern. Det är så bekvämt att ha allt i telefonen som man alltid har med sig

  6. H

    Jag älskar hösten. Men inte snålblåst och regn ? Älskar när det är klart väder, luften känns frisk och träden börjar få fina färger.

  7. Karin

    Jag beställde en kalender på sotypicalme.com, man sätter ihop den själv och betalar 299:- inkl frakt.
    Tog dessutom bara ett par dagar att få hem den, verklgen värt!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting