Okategoriserade

Textil!

I samarbete med Ellos.

.

Jag har tvättat och tvättat. Och vet ni då? Jag såg botten på tvättunnorna! Inte längre än en dag förvisso för sen kom nån och dumpade sin tvätt? Men en liten stund var de tomma. Och skåpen fulla:)

Och då insåg jag att jag kastat fler handdukar än vad jag köpt nya. Jag skickar det till återvinning av något slag så jag slänger inte bort bara. Så många av handdukarna hade vi haft i tusen år så de var rejält utslitna. Sen vet jag inte vad tjejerna gör, men antar att det kanske är någon produkt de använder som bleker för mycket frotté har fått orangea fläckar. Superfult.

Så jag kikar nu efter nya handdukar, framför allt de mindre, vi kallar dem för handhanddukar.

Den här färgen gillar jag:)

Jag behöver även nya kökshanddukar, och de här tyckte jag om. Snyggt med mörka:)

Jag inser att rutor är min grej:)

Det får inte vara för små för då blir de prilliga, men så här stora är jättefint. Vi använder massor av handdukar i köket. Dels till disk och torka händerna men även till att hålla exempelvis tacobröden varma. Och som grytlappar och torka golven, eller grytunderlägg:)

Vi byter varje dag, och har oftast minst två.

Ellos har som vanligt det mesta, och just nu massor av nyheter inom just textil.

Sa jag att jag gillar rutor?☺️

Ett liknande påslakan som detta köpte jag förra året till Trixie i julklapp och det är verkligen stilrent och ser snyggt ut. Vi har sällan överkastet på sängarna utan det ligger möjligen ihopvikt i fotändan. Jag hänvisar till att man behöver låta sängkläderna svalna efter att man sovit i dem för att minska kvalster, men kanske är det bara latmasken som talar;)

Det här överkastet visade jag er förut, och kan fortfarande inte släppa det.

Men som pläd i soffan:)

Med kuddfodral i samma stuk.

Finns i flera färger. Sammet är ju så gosigt, men jag är lite fundersam på hur det funkar med djurhår? Nån som vet? Jag vill ju inte gärna mysa ner mig under en superhårig filt och få katt/hundhår i hela ansiktet 🙂

Som ni vet så har syrran flyttat. I sitt nya sovrum har hon vanliga persienner men när tidningsbudet åker förbi klockan fyra på morgonen så lyser lampan på bilen rakt in. Hon har också en gatlampa precis utanför som stör. Hon letar nu efter mörkläggande gardiner som hon kan dra för. Jag hittade de här som skulle kunna passa fint:)

Även de fanns i fler färger. Jag har mitt sovrum åt baksidan och inga lampor alls som stör men jag är väldigt sugen på att skaffa något sånt här ändå:) Jag älskar när det är kolsvart när man ska sova och har både persienner och rullgardin.

Jag måste visa er något som jag tycker är så himla fint. Ett helt vitt påslakan med en kantdetalj, här ränder.

När folk säger ”krispiga fräscha sängkläder” så tänker jag på sådana här. Jag vill ha! Men med en svart hund som alltid ligger i min säng så får jag fortsätta sukta. Det är inte krispigt fräscht om det är fullt av hår och tassavtryck?

.

Ellos har som sagt massor av nyheter inom textil så kika in om ni vill, och skulle ni hitta något ni gillar så kan ni använde koden : 405438 så får ni 30% på dyraste varan:)

Gäller ordinarie pris till och med 30/9

Ni hittar Ellos här.

.

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing