Okategoriserade

Swish Swoosh!

Innehåller annonslänk för Cellbes

.

Swooooosh!

Så gick resten av dagen! Jag erkänner att jag slumrade en halvtimme medan Jack sov, ihopkurad på tvären i en fåtölj:)

Han sov i två timmar och vaknade sen go och glad.

Då lämnade jag honom i Corrindas ömma vård och åkte och tränade:) Han fortsatte vara go och glad, men vill helst bli underhållen:) Men så är det ju med småtroll. Och så länge de är nöjda så är ju alla andra nöjda.

Patricia var med och tränade och i morgon kommer hon ha ont i vaderna:) Tåhävningar i en minut gånger två. Jag fuskar mig igenom det rakt av, det känns bara dumt. Jag behöver inte pumpa just den muskeln som det är skillnad på mellan höger och vänster, för jag kan inte göra tåhävningar på höger utan använder bara vänster;)

När passet var slut så rappade vi oss hem, man börjar ju sakna Jack direkt när man vet att han är därhemma❤️

Han blev så glad när han såg mig, och det är väldigt ömsesidigt:)

Duscha och sen laga mat, och Jack åt tacos han med.

Med händerna?

Det var mat överallt sen men en hel del hittade vägen ner i magen.

När det en stund senare var sovdags så insåg vi att han inte hade nån pyjamas med sig, men Patricia löste det med en liten pepparkaksklänning hon hittade nånstans. Han sover nu så kan inte fota men jag lovar att han är så himla söt!!

Tidigare idag så kikade jag på Cellbes. Jag köpte två adventsljusstakar där förra året, och älskar dem. Det är de här.

Men jag hade sönder ena transformatorn:/ så jag måste skaffa en ny. Det är inget bra att tappa saker i golvet?

Jag såg nu att de finns i flera färger 🙂

Jag tror att jag ska köpa likadana till det andra fönstret i vardagsrummet för jag vill bestämt minnas att min gamla ljusstake för 49kr som stått där i evigheter gick sönder förra året.

Men vit eller rost? Måste klura på det.

Egentligen får man inte kolla på julsaker, och absolut inte köpa, förrän efter halloween:) men eftersom saker man vill ha kan ta slut så tummar jag på det:)

Med detta ⬇️så gäller det också att passa på:)

Jag älskar julen och har span på många julbelysningar som jag ska visa er:) Men inte idag…:)

Det är inte konstigt att det blir mörkt i februari när jag får undan julens ljus, för jag har så många att de knappt ryms i förrådet längre?

.

Nu ska jag gå och skaka välling och förbereda med ny blöja till natten. I den bästa av världar sover Jack till halv nio, vi ska på fotbollsavslutning 10.00:)

Men det kan även bli totalt tvärtom. Sånt man aldrig vet.

Lilla älskade gubben ?❤️

Tänk va? Mitt barnbarn:)

Nu ska jag smyga upp och borsta tänderna och sen krypa i säng.

Vi hörs i morgon?

Natti natti:)

Kommentarer

    1. familjenannorlunda

      Kollade där förra året tror jag och de fanns inte. Är såklart en lite speciell kontakt, allt annat vore ju för lätt ?Men kollar igen!!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing