Okategoriserade

Ska ni flytta?

I samarbete med Qleano

.

I år har jag varit med om inte bara en, utan två skitjobbiga flyttar. Mina föräldrar flyttade från hus till lägenhet och min syrra flyttade från sin lägenhet till deras hus.

Mamma och pappa hade en flyttfirma som flyttade alla möbler och alla böcker, men resten skulle de av nån anledning flytta själva. ? ?( Och med ”själva” så menades syrran och jag, hehe) Syrran i sin tur hade hjälp av OhanaFlytthjälparna, dvs nära&kära:)

Syrrans lägenhet såldes vilket ju innebar en styling och storstäd deluxe inför visningen. Och sen en flyttstäd…  Mamma och pappa och syrran kom överens om att de bara skulle flytta ut, och lämna det de inte ville ha, och inte heller städa. Det skulle vi göra:) Så vi har ju flyttstädat på två håll. Man kan säga att vi har slitit i sommar. Man kan också säga att det inte är något jag vill göra om inom snar framtid.

.

Nu fick jag höra talas om Qleano. De tillhandahåller tjänster inom hela flyttandet, så man kan få visningsstäd, flytthjälp och flyttstäd.

Qleano har anslutna städ- och flyttfirmor över hela landet, från norr till söder, som hjälper privatpersoner (och företag) med allt som har med flytten att göra. Med andra ord så kan man med varm hand överlåta allt jobbigt till dem:)

Alla som någon gång har flyttat vet att det är mycket jobb. Ju mer saker man samlat på sig, ju mer jobb. Alla de här prylarna ska packas ner och upp, för att där i mellan transporteras mellan den gamla och den nya bostaden. Jag blir trött bara jag tänker tanken:)

Just packa och packa upp hade syrran behövt, för som jag sa igår, så har hon inte hunnit/orkat/idats/prioriterat det än?

Qleano kan hjälpa till även med paketpris, på både flytt och städ, och man kan sen några år tillbaka få Rut-avdrag för flytthjälp:) Man betalar endast 50% av arbetskostnaden för såväl flyttstäd som flytthjälp. Varför visste inte jag det här tidigare? Men å andra sidan så var det inte JAG som flyttade:) Men bra att veta!

 Så mitt lilla tips till er som är på väg att flytta, kolla vad Qleano har för tjänster ??

Så här funkar det!

Flytta lugnt:)

 

Kommentarer

 1. maria

  O tänk om alla tänkte som er Ohanaflytthjälpare är ju fantastiskt, men skönt att kanske lyxa med lite hjälp utifrån till bra peng och köra Ohana-light??. Men så jäkla flitiga ni varit, du och syrran helst, vilket dreamteam. Men är väl inte syrran sidan om dig på bilden med Janelle och Simon? Jag kan va blind men liknar ingen av dina tjejer HELLER vad jag kommer ihåg. Förlåt för min nyfikenhet du behöver inte svara. Man avundas lite er fina gemenskap och att ni alltid hjälps åt. Får väl berömma era föräldrar som varit bra förebilder som ni nu för vidare. Bra jobbat skönt när allt blir klart och är på plats. Ha det bra! /Mia

  1. familjenannorlunda

   Haha nej hon är inte min:) Det är Robbans flickvän och hon var superduktig:)
   Ja att hjälpas åt är en självklarhet för mig. I allt. Och nånstans kommer det ju ifrån så jag hoppas att jag även lyckas föra det vidare. Än så länge kan jag inte säga att jag misslyckats, tvärtom:)
   Tack ?

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing