Okategoriserade

Drömmar och Drömpyramiden!

I samarbete med Postkodlotteriet
.
Jag skulle vilja prata lite om drömmar, och om Drömpyramiden:)
Först Drömpyramiden som är ett frågesportsprogram. Det gillar jag, det är kul att sitta hemma i soffan och försöka svara, helt utan den press som de tävlande har:)
Man tävlar i par, och målet är att klättra så högt man kan i en pyramid av containrar. Femton stycken.

FEM av dem( en på varje rad) innehåller en drömvinst. Vinsterna är skräddarsydda och utvalda av parets nära och kära.
Jag blir nervös redan nu

Drömpyramiden har premiär i november och det kommer vara tio avsnitt.
Om man är med i Postkodlotteriet så har man chansen att vinna en del av de 42 miljoner i vinster som också presenteras i programmet.

Om man har en lott ja:) Om man inte har, så kanske det är dags att skaffa sig en eller flera? För att kunna ha en chans att vinna en del av dessa pengar så måste man ha en betald lott under oktober månad för att vara med i dragningen i november, så lugn ni hinner:)

En lott kostar 170kr i månaden och det är ingen uppsägningstid.
Om du väljer att gå med i Postkodlotteriet idag så får du även ett superhärligt kit från Rituals värde 235kr

Det är sån härlig vardagslyx med produkter från Rituals. Jag älskar deras härliga duschmousse, och bodycream och… ja allt:) Dessutom i de finaste presentförpackningarna som någonsin skådats.

Om man nu skulle råka vinna väldigt mycket pengar… vad skulle man göra då? Jag har ju massor av hål att fylla, som är mer praktiska än kul kanske, och det har vi nog alla. Givetvis är en god hälsa och familjen det allra viktigaste och har man det så har man allt. ❤️

Men, om man får drömma helt fritt och egoistiskt så finns det några saker jag haft på min önskelista i många år nu.

Ett är att ta helikoptercertifikat och sen köpa en snygg rackare. Aldrig mera sitta i bilköer:)

Kanske knölig att parkera bara? Men man kan väl hitta tak både här och var tänker jag, borde ju vara gratis också? Jag har i alla fall inte sett några parkeringsautomater på något tak:)

En annan dröm som jag har gott hopp om att en dag uppfylla, det är att köra bil tvärs över USA. Via klassiska Route 66.

Starta i Chicago och avsluta i Los Angeles. Och ta väldigt lång tid på mig, minst ett halvår. Den är 4000km lång och tittar man på resebyråer så tar det 18-20 dagar att köra. Det är alldeles för kort tid:) Jag vill uppleva massor av saker på vägen, och jag vill såklart ha med mig ett trevligt sällskap och köra i en rosa Cadillac.

Och önskedröm nummer ETT, är att bo och leva på Hawaii.?
Det är Paradiset på jorden helt enkelt. Jag har varit där, och jag ska dit igen, men jag vill bo där:) Den drömmen skulle bli kostsam för det innebär att jag även måste se till så min familj och vänner bor där. Ensam är inget kul:)
Det var mina önskedrömmar. Några av dem:)
Vad har ni för några? Inga pk-grejor utan bara rent för er egen skull:)

Med en lott i Postkodlotteriet, så kan det ju faktiskt bli så att man kommer närmare sin dröm. ?? Det kan bli så.

.

Vill du ta chansen, och då även få det härliga paketet från Rituals, så kan du klicka dig direkt dit HÄR.

Kommentarer

 1. AniLove

  Men…? Vem ÄR du människa?? Seriöst, jag har haft planer på att ta helikoptercert i över 20 år, OCH jag vill också göra en road trip genom USA ju… Haha, snacka roligt sammanträffande. Det är ju inte det första heller, det här med litteraturen har vi ju också gemensamt bland annat. Å andra sidan kanske det är som när man läser horoskop, att alltid är det NÅT som stämmer. Men kul är det ju hur som helst. 😀

  Annars drömmer jag om att flytta till Kanada, det är nog min största dröm just nu. USA stod också länge på önskelistan, tills de fick den där orangea tomten som president. Då tappade man sugen lite. Men kan de skaffa en ny president med lite omlopp i skallen, så kan jag nog tänka mig att bo i USA också. 🙂

  1. M

   Vad menar du? Jag tycker väl det ser ut att vara ”rätt” kit.
   Men vill man inte ha det kan man ju gå in direkt på Postkodslotteriet för där kan man få första lotten för 1kr. Men då får man ingen present.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing