Okategoriserade

Twistshake:)

Innehåller annonslänk för Twistshake

.

Jag har ju då varit mamma i över 25 år??, och jag har alltid velat testat alla nyheter som kommer. Det är ju väldigt roligt med nya saker:)

Twistshake fanns inte när Jamie var liten, så jag kunde av förklarliga skäl inte testa det, förrän Jack föddes:)

Janelle och Simon köpte deras nappflaskor och var så nöjda.

De finns i flera storlekar och alla är vida i öppningen så de är lätta att diska. Och de har ett mixernät som gör att det i princip är omöjligt att få klumpar i vällingen.

Svinbra.

När han blev så stor att han skulle börja äta själv så köpte de en riktigt vass produkt, den hade jag velat ha när tvillingarna var små:)

När Robban och Corrinda var små så kom nån variant av sugproppstallrik som funkade ganska bra, så länge man inte råkade köra dem i maskinen. Med tvillingar var det ju dubbelt så många bebisar att ha ögonen på så jag var beredd att köra silvertejp under tallrikarna en period. ?

Den här löser problemet med kastade tallrikar:)

Ett underlägg som fäster i bordet och sen vrider man dit tallriken. Sitter som berg. Att barnet kladdar och kastar maten på golvet kommer man dessvärre inte undan 😉

Det här har de släpat fram och tillbaka till mig när jag varit barnvakt. Tills jag kände att det vore smart att skaffa en uppsättning hit. Herrejösses liksom han lär ju inte vara det enda barnbarnet!!

Så jag surfade in på Twistshake och blev helt stum. Vad mycket produkter de har!!

Tallrikar, alla med lock så man förvandlar dem till matlådor och de är staplingsbara, nappflaskor i både plast, plåt och min favorit – glas! (Som jag letade efter glasflaskor när Lovelia var liten, när larmet om farlig plast kom. )Muggar av olika slag, bestick, och massa annat. Förövrigt är alla Twistshakes produkter BPA-fria??

Flera varianter av pipmuggar, bland annat denna

Med en mojäng som gör det enkelt att mosa frukt, man bara slänger i valfri frukt och lite vatten och skakar. Kan meddela att det funkar att göra smoothies i också:)

Jag shoppade loss

Termosen är svinbra på resor, lagom stor för två rejäla koppar kaffe. Man kan såklart använda den till välling/ersättningsvatten också. Det är ju kanske huvudfunktionen:) Den håller varmt/kallt i tio timmar.

Sen en sugrörspipmugg, och en djup och en flat tallrik plus underlägget.

Så bra! Jag vet att Jacks farmor skaffat en uppsättning till sig med så Janelle och Simon behöver inte längre packa så mycket. Jag brukar se till att ha lite gröt och barnmat hemma också, och blöjor.

En sak som jag inte såg att de hade är de här:

Återanvändningsbara påsar som man kan försluta. De går att diska i maskin, och jag tänker köpa dem för att byta ut barnens vanliga plastpåsar som de tar en ny varje morgon. Och sen kastar. De här syns det ju på att de är flergångs??De kan få en egen då det finns olika mönster, så slipper de tjafsa 🙂

De funkar även som förvaringspåsar på exempelvis stranden eller badhuset då de är vattentäta. Perfekt med multifunktioner.

Så jag som inte trodde att jag skulle få testa nya roliga, smarta barnsaker längre hade fel. Och har en ny favorit:)

Om ni vill testa Twistshake eller redan vet att de är suveräna så kan ni använda min kod.

CAROLAWETTERHOLM

Den ger er 20% rabatt på hela sortimentet.

Ni hittar direkt till Twistshake HÄR

.

(Och till er som inte har barn rekommenderar jag starkt termosen, den är svinbra??. Och påsarna som jag tror är kalasbra)

.

Nu måste jag ut med Doris, hörs snart!!

Kommentarer

 1. Sofie

  Du är ju grym som mormor men så har du ju 25års erfarenhet.
  Älskar att svärisarna fixat haklapp, mugg, toaring mm till våra barn. Känns så välkommnande och smidigare att gå dit. Sen har vi ingen sträcka egentligen om vi skulle ha missat något.

  1. Camilla

   Hehe här har vi allt ett barn behöver från säng och vagnar eget lek och sovrum,nappar,kläder två bilbarnstolar och två bältestolar toasits är nog det enda vi inte har,allt för att förenkla för vår dotter när barnen är hos oss och vi bor med 10 min promenad i mellan.Men det är enklare om man har allt hemma när de kommer och hälsar på.

 2. Birgitta S

  Hej!
  Oj vilka praktiska o bra saker det finns numera. Viss skillnad mot för 20 år sen när vi hade småbarn. Får väl satsa på barn barnen men det dröjer nog en stund. Du är en toppen mamma har följt din blogg sen ni var på tv . Plugga jobba rodda barn själv det är bra gjort. Tack för en bra blogg!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing