Okategoriserade

Nu är det HÖST!

I annonssamarbete med Ellos

.

Alla vet att hösten inte är min favoritårstid. Men, lite som Pollyanna, ni som tillhör de lite äldre generationerna kanske kommer ihåg henne från böckernas värld, så får man försöka se det positiva i allt:)

Always look at the bright side of life?

Och eftersom det finns absolut inget positivt i att frysa så kan man köpa sig varma kläder:)

Jag har precis kikat runt på Ellos och plockat ut lite godbitar.

Färgglatt är det kanske inte?förutom den rosa tröjan men det här är vad jag gillar, enkelt och utan krusiduller. Jag älskar ju rosa och grått och ihop är det nästan galet snyggt. Och så mörkare längst ned så rumpan ser mindre ut:) Smart.

Rosa tröjan

Grå tröjanDen grå tröjan har jag haft en väldigt liknande fast i blått. Vad som hände med den? Jo, en katt hände, och efter att katten hängt och klängt i den så var den bortom all räddning. Jag blir fortfarande ledsen inser jag?så den här är det nog meningen att jag ska köpa.

Jag tycker att polokragar är fint men klarar inte av att ha något som sitter åt i halsen, men de här ser ut att vara tillräckligt lösa. Eller hur?

För jag vill gärna åt värmen runt nacken:)

Stickad Polotröja

Jag har en vinterjacka som jag får slita på i år igen tror jag, men jag är ganska nyfiken på en sån här lång kappa. Det borde ju vara perfekt att ha värme långt ner på benen?

En av de absolut snyggaste skärningarna på en kappa tycker jag är den här A-linje varianten. Den passar så bra till vanliga jeans vilket ju är vad jag traskar runt i för det mesta, men är lika snygg till mer dressade byxor.

Lång kappa

A-linje kappa

En lite längre variant av kappa.

Svart kappa

Vinröd kappa

Jag köpte en kortare variant liknande de här i London för många år sen, och känner mig alltid lite stilig med knytskärpet och kragen. Den vinröda här ovan tycker jag är riktigt riktigt snygg!! Den färgen på vintern ger en varm känsla:) Jag är väldigt sugen på den, och lägger den i önskelistan.

Ellos har även hur mycket skor som helst och jag har i alla fall tre, kanske fyra tjejer som behöver nya nu.

Curlingkänga

Vinröd känga

Svart känga

De här curlingkängorna, de är varma va? Jag fryser alltid om fötterna! Men sen tänker jag att OM jag skaffar den vinröda kappan, så vore ju de vinröda kängorna fina till:)

Å andra sidan så är de svarta mest min stil. Tjejerna tror jag lutar mer åt sådana här boots.

Med tanke på att de har skorna på hela dagarna i skolan så behöver deras inte vara kalasvarma utan tvärtom.

Och till sist.

Jag kan inte låta bli!!!??

Ellos jultröjor ?

Jultröja med polkagriskäppar

Jultröja med julgran

Jultröja med julkulor

Jultröja med ren

För några år sen var det så töntigt med jultröjor men nu är det helt rätt:)

Jag älskar det, och eftersom vi är så många så försöker jag köpa en av varje så vi ska kunna vara ett enda sammelsurium av olika härliga jultröjor på julafton:)

Ungarna använder dem hela december och lånar av varandra. Jag har nog inte haft nån, mer än den julklänning jag köpte för några år sen, så jag kan med gott samvete välja ut minst en:)

.

Jag vill dela med mig av en kod till Er:)

Den är giltig till och med 31/10 och ger 30% på den dyraste varan.

Koden är: 403455

Så vad väntar ni på? In och köp er favorit nu:)

Ni hittar Ellos HÄR

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting