Okategoriserade

Barnvaktat lite:)

I två dagar har jag haft mitt favoritbarnbarn här?. Jag har ju bara ett än så länge, när de blir fler kommer han heta FavoritJack, förutsatt att de inte döper kusinerna till samma namn.

Jag hämtade honom i går morse efter att jag varit hos sjukgymnasten fysioterapeuten, och stannat till på Carolina rediviva för att hämta en bok. Jag skrev ju att det var typ trettio år sen jag var inne där, och vet ni då? De har byggt om ALLT! Till exempel är det ett bibliotek där det förut var aula? Va?? ??

Jag misstänker att mitt minne spelat mig ett spratt och att det jag kommer ihåg är nån annan byggnad..?

Jaja. Jag hämtade Jack och sen åkte vi till Lidl.

Jag må vara partisk men han är så jäkla söt den här ungen?

Han började ju på dagis förra måndagen och blev sjuk till helgen. Simon är jätteförkyld han med, medan Jack är feberfri men lite snorig och hostig. Jag antar att det kommer vara hans normala status fram till sommaren eller så… ?

Vi mötte upp syrran för en snabblunch på Ikea.

Jack smaskade i sig en halv barnmatsburk och sen en hel glasspinne.

Fanns ingen haklapp i skötväskan så vi körde på gubbvarianten;)

Åkte hem och han somnade såklart i bilen, men jag lyfte över honom till vagnen och gick ett varv runt kvarteret och sen sov han tre timmar.

Go och glad när han vaknade.

Jag skulle lämna tillbaka honom vid sex, och då passade det ju utmärkt att träna efter det, så vi körde ett HIT pass med Joakim. Hans cirkelfyspass är ganska snälla så jag hade förväntat mig aningens mesigare bana än den vi fick. Gosh! Asjobbigt! Jag har ju kvar lite sviter från förkylningen, man tappar ju flåset direkt, och eftersom HIT är högintensivt med pulsen uppe vid max så orkade jag inte riktigt. Men det var kul! Det passet är en keeper.

Vaknade i morse och hade ont överallt:)

Hämtade Jack och hade med mig Corrinda. Vi tänkte köra en repris på gårdagen fast en frukost på Ikea. Döm om vår besvikelse när de slutat med brunchen och bara hade nån halvkass frulle…:/

Brunch på helgerna men alltså… 139kr…(99kr för Familymedlemmar) det är nästan lika dyrt som en hotellfrukost. I Växjö kostade frukost på stadshotellet 109kr. Jag älskar Ikea men för det priset går jag hellre till ett hotell, för miljön är ju betydligt mysigare där. Inte för att jag bruncher speciellt ofta ??.

Idag blev det mjukglass.. mormor kan det här med att proppa i bra med kolhydrater fett och tja… kanske lite protein nånstans också;)

Givetvis somnade han i bilen…

Han älskar att åka bil:)

Även idag gick det bra att lyfta över honom, och sen sov han 2,5 timmar.

Jag passade på att skriva skriva skriva.

Jamie var hemma idag för han vaknade med huvudvärk och lite yrsel. Det gick ju över snabbt:) men bättre ta det lugnt.

Han satt intill mig och målade.

När Jack vaknade var det mys i soffan

Han satt i min famn flera timmar, det märks att han inte är helt pigg, men även att han är trygg där. Barnen frågar om han kan prata, har han sagt sitt första ord än? Och jag svarar att han brukar säga”jag älskar dig mormor, du är bäst i hela världen ”

De tror mig inte:)

Idag ville han inte alls äta, men fick i sig yoghurt och banan. Det funkar.

Jag och Jamie åkte hem med honom till sex, då ösregnade det. Så tråkigt väder!!

.

Idag kom mamma och pappa över till tacosen. Det var mysigt:)

Sen skulle vi ut med Doris och det spöregnade. Jaha.. vi väntade lite och det avtog, men vi hade regnkappor på;)

Vi fick en del regn på oss men det var hyfsat varmt så man frös inte i alla fall. Det bästa med att gå ut när det regnar, om man frågar Doris, det är att man blir ordentligt avtorkad sen. Hon älskar det och bara njuter.

Sellman hade snott hennes plats.

Så hon lade sig snällt intill.

I hennes andra korg låg Stumpan

De är så goa, mina husdjur?

Nu ska jag skriva lite och i morgon ska jag fortsätta. Jag, och syrran, har trott att vi skulle ut och kolla på fotboll och dricka öl i morgon, för Sverige spelar Em-kval. Det var fel. De spelar, men vi ska ut nästa helg:)

Då blir det en egen oktoberfest, med äkta tyskar. Jag förväntar mig att de kommer i Lederhosen byxor, men är tveksam till om jag tänker klä ut mig i Dirndlklänning;)

Nej förresten jag är inte det minsta tveksam, jag kommer aldrig ta på mig en sån. Jag hade en som liten, när jag var brudnäbb på min kusins bröllop. Det hör till det förgångna:)

Öl däremot kommer det bli. Shitloads. Fatvis;) Och jag ska inte ha ont i håret dagen efter.

Nu var det bra att vi tagit fel datum för jag har inte alls tid egentligen att svira i morgon:)

Nej, nu skulle jag skriva !

Vi hörs i morgon ??

Natti natti

Kommentarer

  1. Annika

    Önskar min mamma var en lika engagerad mormor som du, utan att vara missunnsam så kan jag känna avundsjuka gentemot just det. Fint att ni har en så nära relation❤️

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Jag förstår dig fullt ut. Det önskade jag med när mina var små.
      Mina föräldrar ställde alltid upp om jag bad dem men de hade ett väldigt fullspäckat liv med jobb och massa aktiviteter på fritiden, så jag bad sällan.
      Jag var oerhört avis på flera av mina vänner som hade en så nära relation med sina mammor. Så jag förstår dig❤️

    2. Malin

      Samma här…däremot har vi en farmor och farfar som är väldigt engagerade. Det sticker lite i hjärtat att min mamma inte bryr sig så mycket.

  2. Viveca

    Favoritbarnbarn ❤️
    Min kollega har berättat att hennes mamma fick alla sina barnbarn att känna att just JAG (barnet) är mormor/farmors favoritbarnbarn! Utan att det var konkurrens/negativt utan enbart med kärlek och positiv uppmärksamhet! Och är det någon jag tror skulle kunna göra detsamma så är det DU ? Så fortsätt skriva/säga att Jack är ditt favoritbarnbarn, för när nästa kommer bara växer din skara av favoriter!
    Du är en sann hjältinna och kämpe i mina ögon!!!
    Kram ?

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting