Okategoriserade

Om polisen tittar in..:)

Jag försöker ju få till en dejt med en polis, på alla möjliga sätt. Häromdagen körde jag medvetet ut där man bara fick köra in, helt enkelt för att det är trams. (Och jag hade bråttom ?) Det var vid en parkering där man kan köra in från båda håll men inte ut. Att vända när det är fullt på parkan går inte utan att använda trottoaren och jag kör inte upp på den i onödan. Jag är rädd om mina hjul.

När jag skulle till Carolina Rediviva så tror jag, är högst osäker på om skyltarna kanske var vridna av nån lustigkurre för man fick inte köra nånstans och det är avstängt framåt, att jag kanske körde ut där man inte fick.

Nu avancerar jag och kör runt med detta i baksätet.

Helt vanliga knarkarslangar??‍♀️

Den dejten som möjligen kan komma av det är en med fancypancy armband i stål ?

Och jag skojar! Både om polisdejten( jag är sådär skräckblandat förtjust i poliser så jag skulle ändå inte kunna prata) och om slangarna. De går förvisso att stasa blodådror med, men innan jag skulle skjuta upp nåt i armen så får de uppfinna intravenöst kaffe. I dont do drugs. Det är töntigt.

.

Det är slangar jag fått av min fysioterapeut till mina övningar:)

Och eftersom de ligger i bilen så avslöjar jag då att jag fuskar?Men jag ska hämta in dem.

När det slutar regna. Jag har dåligt samvete för jag skickade iväg killarna till skolan utan regnkläder. Det varken syntes eller hördes att det regnade. I natt har jag vaknat flera gånger av det, fönstret var öppet, och det slår bra på fönsterblecken, men när det var dags att kliva upp var det tyst. Inte heller hördes det på poolrumstaket som det alltid smattrar på, vanligt plasttak. Jag har inga linser i så dags och brillor behöver jag ju inte om jag inte ska se på tv, så jag såg inte så noga.

Killarna klär på sig i hallen, jag sitter och småsnackar med dem, och precis när de ska gå så fick jag göra en utryckning för Stumpans räkning, hennes lilla pall stod inte där den ska så hon kom inte upp till maten och ylade ynkligt. Så jag ropade hejdå till pojkarna. Och när jag sen efter fem minuter släppte ut djuren så ösregnade det?

Bra mamma. Jättebra mamma.

Nåväl, det är ju bara vatten. Kan man intala sig:)

Men vad är det för katastroftråkigt väder? Jag blir så deprimerad att jag skulle kunna sova dygnet runt. Och äta. Jag tror jag har nån slags björn-gen i mig. Hetsäta massa skit och sova… Björnar äter kanske inte skit förvisso men det gör jag;)

Nähä, nu ska jag plugga. Måste mest troligt ta en powernap framåt lunch för jag har som sagt sovit dåligt i natt. ? Vaknat av regnet flera gånger och sen av några män som har problem. Den ena är min karaktär som inte har vett att hålla sig borta ur min hjärna nattetid, den andra vet jag inte vem det var, en jobbig jävel bara. Så störigt.

Ha en härlig måndag nu!!!

Insup den fantastiska hösten för Guds skull??

Kommentarer

  1. MW

    Hej, har aldrig kommentar men jag vill bara säga att jag tycker du skriver så roligt och rakt på sak- gillar det, får alltid lite extra jävlar annamma känsla när jag läst din inlägg. Och detta var ett sådant där man får tänka en ggr till och skrattar högt (ex ”försöka få till dejt med polis” , eller körde så för skylten helt enkelt är onödig??. Håller med om alla dessa onödiga skyltar. Långt inlägg, min poäng, du e kul, du verkar smart, gillar din blogg. Kram!

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Haha, tack snälla ! Jag försöker köra som man ska, måste jag tillägga ??även om jag motbevisar mig själv, som i det senaste inlägget ?
      Tusen tack ??

  2. Mumintrollet

    Visst är hösten fantastisk, precis som alla årstiderna var för sig! Har en väninna som slutade jobba rätt tidigt och flyttade till Portugal. Titt som tätt skickar hon bilder och tror nog att jag blir imponerad… Men tyvärr, tycker det verkar vara ett enahanda liv… Vet inte längre vad jag ska svara i ärlighetens namn, har så svårt att lisma och ljuga?

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting