Okategoriserade

Robin Hood och Matsmart:)

Innehåller annonslänk för Matsmart

.

Jag sitter och läser. En uppgift där vi ska jämföra en klassiker med en modern version riktad mot barn. Jag valde Robin Hood:)

Och har ett stort problem.

Jag kan inte läsa Robin Hood utan att se Kevin Costner framför mig?

Han har blivit Min Robin Hood och jag kan omöjligen vara ensam?

Jag är en sucker för hjältar, och lite medeltid på det blir bara ännu bättre:)

Robin Hood-Prince of thieves är så bra, jag får sådär akut längtan efter att se den mellan varven. Barnen är svårflörtade innan, de tänker räven Robin på julafton och vill inte se, men så övertalar jag och sen är de totalt förälskade de med:)

På samma sätt har jag tjatat om Dirty dancing innan några äntligen går med på det.

Jag tycker att Kevin Costner är skitbra. Och filmen har det där lite tramsiga men roliga snacket, humor och action. Love it.

Så nu sitter jag här och vill se på film i stället för att jobba??‍♀️?

.

Snart ska jag göra mig i ordning för att ta pendeln till Solna. Där möter jag upp syrran och sen ska vi se Cher på Friends. Eftersom det är katastrof när man ska ut ur garaget varenda gång, det tar timmar… !! så har vi turen att hon jobbar en kvart ifrån arenan och kan ha bilen på personalparkeringen:) Vi får förvisso gå en liten bit men det gör ingenting. Jag pallar inte att sitta i kö. Sverige spelade fotbollsmatch där i tisdags och en kollega till henne hade suttit i kö för att komma ut i en och en halv timme… och han var inte sist.

För en gångs skull har vi sittplatser och det känns oerhört enkelt. Man kan gå på toa utan att tränga sig tillbaka till sin plats, det är den största fördelen. Förutom att man inte får ont i fötterna då;)

Det gör att jag med lugnt sinne kan dricka en till sånhär koffeinvatten, en favorit.

De är så goda!

Jag har köpt flera flak hos Matsmart:)

Förutom att jag sparar 136kr, så får jag dem hemkörda till dörren och slipper släpa. Jag har helt ändrat mitt köpbeteende hos Matsmart sen de kör hem lådorna:)

Tidigare drog jag mig lite för att fylla en låda med skittunga saker, men nu beställer jag glatt mjöl, dryck, konserver och annat.

Över 500kr är det dessutom gratis frakt. Dumt att inte handla där! Man spar pengar, man gör en insats för miljön och man slipper släpa. Win-win-win ??

.

Jaha, men jag ska väl försöka skaka Kevin ur hjärnan och återgå till studierna:)

Vi hörs snart!!

?

Kommentarer

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Han är ju så stilig som Robin så när jag läser i boken att Robin deltar i pilbågstävling så dyker scener upp i huvudet och så tappar jag tråden i boken. ? Och instinktivt så godkänner jag inte originalet som äkta, för det är Kevins version som är äkta. Även om jag sitter med näsan i Walter Scotts text ?

  1. Nina

    Du är inte ensam. Hade den filmen på VHS och kunde se den flera gånger i veckan ?. Det var via den jag upptäckte Bryan Adams som är min stora idol. Nu har jag filmen på Dvd (special edition) men nu går det istället år innan jag ser den igen.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting