Okategoriserade

Det tog några år..

… och inte känns det ett dugg bra nu. Men jag har i alla fall sett klart Sons of Anarchy

Under tårar, ska tilläggas.

Jag har svårt för att streama serier i en enda sväng och jag har inte TID. Hur hinner folk? Jag fattar att man kan mata om man står på gymmet och trampar på löpbandet men så kan inte jag se på film. Jag vill SE& KÄNNA. Leva mig in i det. Sitta i min fåtölj med en filt och en katt i knät och vara med i varje sekund. Annars kan det kvitta liksom:)

Så, nu kan jag börja se nåt mer modernt:) eller inte för ska alla serier sluta så här kan det vara.

Nu kan i alla fall jag och Mirka diskutera SoA, hon har väntat tålmodigt utan att spoila. Kanske har hon glömt allt, så länge sen det var som hon såg den:)

Men nu… godnatt ?

Kommentarer

  1. Ann-sofie

    Börja se den för några dagar sen, alla har varit på mig om att den var jättebra men var lite tveksam men jäklar vad bra den är:))

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting