Okategoriserade

Lata jävlar…

Vad är det för slöskallar som går omkring i butikerna? Jag fattar fan inte hur man är funtad om man plockar på sig saker, och nånstans under vägen kommer på att man inte vill ha dem, OCH BARA DUMPAR DEM?

Gå tillbaka med dem för fan. Det finns inga ursäkter, för nån annan kommer behöva ta reda på dem och det är för jävligt.

I går på Citygross…

Just den här lådan med tofflor och vantar stod bra till för dumpning, lämpligt vid kassan..

När man börjar titta så är det saker överallt.

Nån som är sugen på fetaost?

Det här tycker jag är jämställt med stöld.

Man VET att fetaost är en kylvara, men ändå lägger man den bland tofflorna..

Om man gömmer sakerna lite under nåt annat så gills det inte…?

Jag är ju då Guds bästa barn ?och det skulle aldrig falla mig in att inte gå tillbaka med saker. Eller köpa dem:)

Att bara ställa dem nånstans…? Pinsamt.

Jag vet att vi haft det här uppe förut och att några av er anser att det är helt okey, att det är butikspersonalens göra. Men så fan heller.

Skärp er:)

Ja, det var vad jag ville säga nu.

?

Kommentarer

  1. Tina

    Jobbade på en ICA Maxi för massa år sedan. En dag då det var väldigt lugnt så tog jag och en annan kassörska en kundvagn och gick runt hela butiken, från början till slut och la ned varor som kunder dumpat av på fel ställe. Vagnen var överfull när vi var färdiga och vi fick kasta kyl- och frysvaror för en herrans massa pengar.

  2. Norrlandsmamma

    Jag som jobbat i butik blir inte förvånad. Är det dessutom kött/smink/annat stöldbegärligt kan det dessutom vara ditlagt för att kunna stoppas i fickan/väskan vid ett senare tillfälle för undvika vaksamma ögon

  3. Sofia

    Håller med, inte ok. Särskilt när det gäller kylvaror, eller varor som inte är frysvaror, men som lagts i frysen?! Då undrar man ju om det är någon som vill jävlas.

  4. gunsan

    Fy faan, WT folk som gör såhär. Är du en av dom så ta åt dig! Har man lite fostran, vett o etikett så förstår man att inte göra så. Kommer man från holyshit så fattar man nog inte bättre.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting