Okategoriserade

Mitt hemliga liv:)

Innehåller annonslänk för Cellbes

.

Igår var jag trött. Ja, igen. Men det är vädrets fel, det suger fan livet ur en. Jag hatar regn och rusk och att frysa. Lägg på mörker också så önskar jag att man kunde sova sig igenom skiten, men icke. Men det fattar liksom inte tröttheten. Den tror att man kan gå i ide.

Masade mig upp och fick en del gjort, mest tråkigheter som disk och sånt. Men lite plugg med:)

När man sen kommer på att man ska träna så stiger i alla fall humöret:)

TMI och han måste ha varit på dåligt humör och tog ut det på oss?, det var flås flås flås. Sen lugnade det ner sig lite:)

Äsch, alla fattar ju att det är roligt annars skulle jag ju inte gå dit, det är frivilligt:)

Idag lyckades jag kliva upp på crosstrainern för uppvärmning utan att sätta upp håret. När jag väl satt igång så kan man inte sluta, (kan såklart men då kommer man efter alla andra?)så satan vad svettigt det blev. Att hår kan vara så varmt!

Sen var det shopping på citygross och sen hämta paket. Mitt batteri till blandaren i handfatet kom i förrgår men jag hann inte hämta ena dagen och andra gången hade de stängt. Men nu slipper vi tvätta händerna i badkaret:)

Patricia har beställt en ny mobil, en iPhone 11, hon fick en svinbra deal tack vare en kompis som jobbar med tele. Nu hade den kommit och hon skulle inte hinna hämta den för hon jobbade kväll. Så hem och hämta hennes pass, och så tillbaka för att hämta ut mobilen. Sådär lagom avis kan jag erkänna ??

När jag så äntligen landade hemma så var jag svinhungrig, barnen lagade mat och jag duschade. Snodde upp håret i en snodd för jag ska träna i morgon med, orka tvätta håret då liksom:)

Det är ju ändå ingen som bryr sig?

Rafsade fram kläder i mitt mörka sovrum och inte förrän jag drog på dem insåg jag vad snyggt jag matchat.

You’re in the army now ?

Inklusive dog tags och sportTop för jag hade ingen BH med mig ner?

Bara kängorna som fattas;)

Mitt hemliga liv, eller kanske min hemliga dröm? Svårt att säga säkert?

.

Patricia har beställt en kappa/jacka från Cellbes

Om ni undrar om jag har svårt att fokusera eller om jag slant med kameran – nej, men unga damer får man inte alltid visa på bild?.

Men kolla jackan, visst var den snygg ? Nu är hon väldigt liten så att kunna låna den är bara att glömma. 34-36 kommer jag inte i, jag har alldeles för stora biceps för det?. Eller så är det bara önsketänkande 😉

Den var enligt utsago varm och go.

Jag köpte en grön kort pälsjacka förra året, men jag är alldeles för frusen om rumpan för att tycka den är optimal:) Barnen klagar inte för det innebär att de kan använda den;) Jag använder den till speciella tillfällen, i goda vänners lag:)

Jag har en vinterjacka jag är nöjd med, men man kan ju ändå drömma lite:) Helst skulle jag vilja ha en varm och go skinnjacka men de blir gärna så förbannat tunga då och jag får ont i nacken. Så bara att glömma.

Den här tycker jag är så fin. Lång och mycket varmt runt halsen:)

Corrinda köpte den här för ett tag sen, och jag gillar rutigt men tror inte jag skulle trivas riktigt i den.

Cellbes har detta just nu:

Så ange kod 1910 om ni shoppar:)

.

Nu ska jag iväg och träna!

Vad gör ni idag?

Ha en härlig lördag oavsett ??

Kommentarer

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      I många år tränade jag enbart kvällstid. Jag har nio barn som jag alltid fått ta hänsyn till och tränat när möjligheten getts. Periodvis har jag även tränat enbart hemma.
      Men, jag kan säga att de flesta som går på dagpassen inte alls har lyxiga jobb utan det handlar om prioritering. Man går ifrån på lunchen, kommer tidigt som fan på morgonen eller jobbar sent, eller så jobbar man skift. Jag tycker inte att det är så konstigt. Dagpassen är knökfulla. Och de allra flesta har vanliga jobb.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting