Okategoriserade

Bakis-shoppat:)

Jag vet inte vad ni handlar när ni är bakis, men jag brukar köpa en soffa eller så;)

shooop shooop!

Äh, jag är inte bakis, vi var ute igår men känns bara bra idag:)

Syrran skulle till Ikea och ville ha sällskap så efter att jag jobbat klart med lite saker som måste göras, så åkte vi. Hon hämtade mig och när hon stod i hallen såg hon presentkortet från Ikea som hängt på kylen länge nu.

”Ta med det!”

”Näe jag ska inte ha nåt ju…” Men jag lade det innerfickan ändå, tänkte att det kan ligga där. Vi traskade runt och det är ju sällan man kommer ut därifrån helt tomhänt, så mina två tallrikar och två skålar gills inte:)

Men då stod den där, på fyndet. En soffa, utan kläder, Ektorp. Jag har haft två sådana , den ena ligger på tippen, medan den andra är helt makalöst slut. Jag älskar dem, och har köpt flera klädslar så jag har att välja på:) När jag försöker tänka hur gammal soffan hemma är så landar det på över fjorton år. Vi hade dem när Trixie föddes.

Jag har hållit ögonen öppna länge nu efter en ny, men är lite för sparsam för att köpa en helt sprillans 🙂 Det stod två på fyndet för ett tag sen, ljusblå klädsel och helt otroligt fina men jag orkade inte riktigt rådda med att få hem en. Idag höll det på att sluta likadant. Vi tänkte fram och tillbaka. Skulle den gå in i bilen? Nej. Skulle vi be pappa komma med sin bil som har dragkrok och sen låna en kärra av Ikea? Men åh vad bökigt. Till sist tänkte jag skita i det, men syrran kom på att man kanske kan få den hemkörd? En fråga senare och jag bestämde mig:)

199kr för hemkörning till grinden. Det är ju hur bra som helst. Och Ikea bevisar igen att de förtjänar att ligga etta på min favoritlista:)

Vi ägnade lite tid åt att plasta in den och nu kommer den hem i morgon. Mellan 8-12, och jag har kollat så jag får hjälp av tonåring hemma:)

Alltså 199kr, upp till 400kilo, jag ska komma ihåg det!

.

About last night då:)

I morse undrade jag om jag var snorfull igår för telefonen var full av bilder jag inte minns att jag tagit? Och bilder där jag var med, vem hade fotat med min mobil? Tills jag kom på att det var en av killarna som delat dem i Whats app och de tydligen hamnar direkt i min kamerarulle då:) Pust!

Vi började gårdagen med ett pass hos David, Corrinda, Patricia och syrran var med. Vi höll till i ena hörnet av gymmet så det var lite trångt och råddigt men det är härligt. Corrinda var rejält bakis, och David retades med henne konstant:) Det är bra, de ska ha lite sånt?

Sen hem och äta sushi

Jag fick hjälp av mamma och pappa att köra Jamie till ett kalas, och Patricia hämtade honom samtidigt som hon körde Corrinda till jobbet. Jag duschade och klädde på mig. När jag skulle gå, eller få skjuts:) så kom först Robbans flickvän.

”Wow, du har sminkat dig!”

Ja, det händer som synes inte allt för ofta:) Sen kom Novalie.

”Mamma?! Jag trodde det var Corrinda eller Patricia, du ser ut som en tonåring!”

Jag kan leva med det, det är helt okey faktiskt. Ett halvt sekel gammal tonåring ?

För en gångs skull hade jag fönat håret torrt, jag låter det alltid självtorka och då blir det lite krokigt:) Men jag måste klippa mig, och det snabbt.

Syrran hämtades upp och vi mötte upp med killarna på OLearys. Vi kollade på tysk fotboll, sen Italiensk och sen gick vi vidare:)

Vi hamnade på ett knökfullt Domkraft, och snicksnackade vidare. Nu till en lustig sak. Eller kanske tragisk. Av nån anledning jag inte minns så började jag snacka med nån random kille. Vi hamnade mitt i en diskussion om musik:) Av nån annan anledning så kände sig en av våra kompisar nödgad att vara nån slags räddare i nöden, och klev fram och presenterade sig som min man. Haha, men okey, vi kan leka den leken:)

Vi hamnade vid den här killens bord, där han satt med sin fru och svägerska. Båda jättetrevliga och vi pratade på. Frun gick efter ett tag, på toa trodde jag, men icke. Hon ringde sin man och talade om att hon dragit. Anledningen ? Att han flörtade med mig. Och jag med honom då. Jag blev så paff. Det är så många konstigheter här:)

Hon trodde att jag var gift och att min man satt precis intill. Hennes man flörtade inte och definitivt inte jag. Och OM nån börjar flörta med ens man… drar man då och lämnar fältet fritt?

Shit, jag är så less på ladies! Och jag är less på att inte kunna titta på en snubbe utan att tjejerna tror att jag vill ha honom ?

Om de var ihop med värsta hunken skulle det ju i alla fall vara lite vettigt men varför i hela friden skulle nån annan vilja ha deras gamla rat?

Nä. Märkligt. Och jag kan med handen på hjärtat säga att jag aldrig betett mig så:)

Men så är jag ingen dramaqueen heller;)

Jag inser också för hundrade gången att det är enklast att leva ensam. Palla trams.

?

Corrinda kom och hängde med oss en stund medan hon väntade på bussen hem. Hon hade jobbat, och ville inte stå ensam ute och frysa:)

Vi hade en kul kväll:)

När jag kom hem käkade jag och hoppade i säng och somnade som en stock.

Vaknade och mådde som en prinsessa:)

.

Idag har Patricia och Novalie påbörjat operation byta rum.

Patricia kommer att flytta ner till sitt gamla rum medan hon pluggar till frisör. Jag ser fram emot att få ha Novalie här uppe, hon gömmer sig gärna nere. Patricia behöver mer yta. Just nu håller hon på att måla om rummet:) Från rosa till ljusgrått, blir supersnyggt. Jag ska hjälpa henne när jag hinner, men har som vanligt arslet fullt. Måste prioritera och delegera lite så uppenbarar sig förhoppningsvis en lucka:)

Och jag har så djävulskt ont i axlar och överarmar (träningsvärk) så just nu kan jag inte ens tänka tanken på att måla:)

Men snart så!

I morgon har jag vad jag vet inget inbokat så det kommer bli en pluggdag. Jag måste försöka komma före i planeringen för att kunna ha lite höstlov med barnen. Det är ju fint att det finns kvällar och nätter också?

.

Och nu ska jag sova!

Vi hörs i morgon ??

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting