Okategoriserade

Readly för barnen:)

I annonssamarbete med Readly

.

När jag var liten så satt jag med näsan i en bok eller tidning hela tiden. Gärna flera olika så det aldrig tog slut på det roliga:)

Idag verkar det inte som om barn läser på samma sätt. Det rapporteras om att färre barn läser idag. Det är helt galet för det är ju massor av världar där ute som de missar. Ankeborg till exempel:)

Mamma och pappa prenumererade på Kalle Anka sen jag var alldeles för liten för att kunna läsa själv. Först läste de för mig tills jag lärde mig själv. I många år låg det sen en ny Kalle på min säng varje tisdag, och det var veckans höjdpunkt efter skolan. Jag åkte hem, gjorde oboy och mackor och läste:)

Jag älskar fortfarande serietidningar, och har såklart läst massor för mina egna barn:)

Vi har kartonger i garaget med gamla årgångar. Ja, lite utrymmeskrävande, vilket gör att jag, när jag upptäckte Readly, älskar dem:)

Här kan man läsa över 4000 titlar på magasin och tidningar, även för barn. Helt utan att behöva förvara dem??

Finns både Frost och Fortnite, Avengers och Kalle Anka, Bamse och Bilar:)

Bland annat?

Flera av mina barn har haft lite svårt att lära sig läsa, och då tycker jag att serietidningar är perfekt. Det är lite text och man får hjälp av bilderna. All läsning räknas faktiskt, inget är bättre än nåt annat:)

Vi hade en surfplatta men faktum är att alla föredrar att läsa på mobilen. Även jag, för den har jag alltid med mig. Var jag än är så kan jag ta fram något att läsa.

Readly vill uppmuntra barn till ökad läsning genom att erbjuda lättsam och pedagogisk läsning. Under läslovet, som ju höstlovet kommit att kallas, så öppnar Readly upp för helt gratis läsning ????Man behöver inte ange kortuppgifter.

Visst är det kalasbra! Ni måste faktiskt testa:)

Erbjudandet gäller sju dagars helt fri läsning i samband med läslovet:)

Ni hittar till Readly HÄR ?

Kommentarer

  1. Sanna

    Laddat ner!✌? testade den när de hade ett erbjudande om 9kr för en månad. Barnen gillade o läsa då oxå, även om de är som jag o vill helst hålls i en tidning/bok. Inget slår det!! Men detta är perfekt när man inte har tillgång till en tidning el bok. O/el när man ska åka bort för o slippa extra vikt o bära på ??

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting