Okategoriserade

Robin, och lite annat:)

Idag när jag klev utanför dörren blev jag helt paff. Det var ju skönt ute:)

Det är inte så mycket som krävs för att man ska bli på lite bättre humör. Jag har precis nu, fått klart den uppgift jag ska lämna in i morgon. Nästan i alla fall:) Ni vet den om Robin Hood. Jag har nu läst tre olika böcker, och är lite less på honom. Haha, men det går över snabbt:)

På söndag ska nämligen jag och de minsta barnen se en musikal med just Robin Hood, jag har längtat efter det sen jag såg att de höll på att göra en. Så spännande! Han är ändå en favoritperson, fiktiv eller ej. Kevin Costner eller ej:)

Idag ringde folktandvården mig när jag tränade. Sen skickade de ett mess också så jag slapp ringa upp, jag har ju en släng av telefonfobi, gillar inte att prata med okända. Jag vet, säkert lite stört, men skit samma. Jordan ska eventuellt få tandställning framöver, så han ska dit nästa onsdag (31/10) för att visa upp sig för en specialist. Vi fick en tid för panoramaröntgen 15/11 samtidigt med den kallelsen. Nu måste de göra den här röntgen före visningen, (ganska logiskt!!), så jag fick en tid på fredag. Hit me bara, jag har ju inget annat att göra:)

Nu har jag faktiskt inte tid, har en annan sak inbokad samtidigt, men Corrinda följer med honom. Det har fördelar att ha stora barn. Skönt att slippa boka om någon av tiderna. Corrinda har ju sprungit där i flera år med tandställning så hon har full koll. Bättre än mig säkert. Jag antar att det här innebär att jag kan stryka tiden den femtonde…? Måste kolla!

Det är helt stört, Mirka och jag har försökt få till en lunchdejt, eller vilken jäkla dejt som helst;) i evigheter nu, men det vill sig inte. Hon har häcken full, jag har häcken full. Det är ändå tur att det finns telefon. För henne pratar jag gärna med:D Hon är inte den enda kompisen jag inte har hunnit träffa på länge, alla verkar ha knökfullt den här hösten.

.

Patricia och jag åkte och tränade ett instruktörspass. Idag var vi inne på gymmet, önskemålet var att lyfta tungt. Mmm, jag tackar jag. Vi fick köra fem reps i maskin, och öka fem kilo ända tills vi inte pallade mer, då skulle vi sänka fem kilo i taget tills vi var tillbaka på startvikten. Jag tyckte jag var hyfsat stark med 110 i benpress, men då kom en av tjejerna och drog 150. Haha, där låg man i lä:)

Men vafan, det är många gånger och det blir säkert många kilo om man kan räkna, det kan inte jag, så jag vet ju inte;)

Det var superkul 🙂 Jag måste nog köra gym mellan varven också, syrran gillar inte det något vidare, men nu har jag ju två döttrar att gå med. Hur jag nu ska få in det också…hm…? Jag var inbokad på ett cirkelfyspass på kvällen också, vet inte hur jag tänkte där, men det bokade jag av. När benen skakar och armarna känns som blytyngder så är det lika bra. Det är cirkelfys i morgon ändå:D

.

Jag behöver städa! Soffan står kvar i köket, det är opraktiskt men ganska mysigt. Nej, den ska inte stå där, jag ska bara hitta på nåt. Tipptapp-appen är nedladdad men nu gruvar jag mig lite för vad man ska betala nån för att hämta den? Vad är skäligt? Jag vill ju inte vara snål men inte heller betala mer än nödvändigt. Ni förstår mitt dilemma va;)?

Vardagsrummet är i alla fall rent, men nu när det ska bytas rum så blir det en aning stökigt överallt.. Alltså ÖVERJÄVLIGT. Och det mesta landar på mig. Nej, inte det mesta, men saker som de vill bli av med, och som jag måste ta beslut runt. Behålla eller kasta? Och behåller man, vart ska de vara? Klädkammaren är full, matkällaren är full, pannrummet är fullt. Blä.

Patricia har målat hela rummet klart nu tror jag, lister, element fönster och väggar. Corrinda hjälpte till en timme eller så och blev så inspirerad att hon köpte färg och satte igång att måla hon med. Jag imponeras av deras flit:) Jag borde, både här och var, men har varken tid eller ork till att renovera nåt. Det går fetbort just nu.

Robban tog ner alla fyra studsmattorna idag, så nu är de instoppade i förrådet, i väntan på en ny sommar. Han ska förhoppningsvis hjälpa tjejerna att bära sängar i morgon. Jag har grymmaste träningsvärken redan nu och i morgon kommer den vara ännu värre, plus det där i armen, så jag är tveskam till hur stark jag är.  Rummet nere går det inte att få in eller ut en säng från via den vanliga vägen, nej, det vore alldeles för enkelt. Den måste bäras genom Corrindas fönster, och sen runt huset utvägen, för att sen tas in genom ytterdörren och till Patricias rum. Och så tvärtom med hennes säng då. Patricias är 140cm bred, och Corrinda har en likadan, den gick precis in genom fönstret… Herrgud… Vi har en svängd trappa ner, och sen har de två rummen en gemensam liten hall, där man inte får rum med breda resårmadrasser. Kanske vårt eget fel, för det är vi som gjorde om en stor gillestuga till två rum en gång i tiden:) Men vi tänkte i alla fall till så pass att det går att använda fönstren. Vi har lyft så mycket därigenom, tvättmaskiner, bokhyllor, sängar. Trappan ner är knepig på många vis:) Mina muskler skriker av bara tanken att bära saker.

.

På lördag ska jag ha en Me&i visning:)

Man kan beställa på nätet, me för att kunna ta del av erbjudanden och extrabra deals så måste man gå på en visning. Jag har fått lov att ”bjuda in er” 🙂

SÅ på lördag är ni bjudna på Me&i party! Jag kommer ge er en kod, som är giltig lördag och söndag, så är ni intresserade så kan ni kika in på deras sida nu och sen gör ni er beställning när ni fått koden:)

Jag återkommer om detta också.

.

Nu ska jag sova!

Vi hörs i morgon:) Natti natti

 

Kommentarer

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Jag hade tandställning, osäker på exet men tror det. Den enda av de fem stora som fått det är Corrinda och hon hade tänder som växte både här och där som behövdes dras på plats. 🙂

  1. L

    Tipptapp! Tur du inte har sålt nåt som ska iväg till nån annan. För efter vad jag hört vill det gärna bli ”tapp” ( och trasigt) när de ska frakta nåt.
    Men nu skulle ju din soffa till tippen så då är det ju ingen fara.

    1. Ellinor Blomqvist

      Har använt tipptapp jättemycket,allt från förrådrensning till hämtning/lämning av möbler,är supernöjd,allt har fungerat perfekt?När jag tömde förrådet tog det tjugo minuter från det jag la in bilden till allt var hämtat???

  2. Ekot

    Låt fysioterapeut undersöka din arm. Det kan bero på ryggmuskler som inte är starka nog för vad de fått göra. De brukar veta.

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Jag träffar min ”personlige”sjukgymnast den femtonde, har det inte blivit bättre då får han klämma lite :)(före ölen kanske ?)
      Men jag tror inte det kommer från ryggen utan att det sitter nåt i kläm på nåt vis, det känns väldigt tydligt var någonstans det är. ?

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting