Okategoriserade

Halloween i skolan, fransar och tandläkare :)

Det är inte varje dag man skickar iväg en sminkad lillFjant till skolan:) Men idag hände det.

Syns dåligt på bilden men han såg rätt eländig ut. De fick klä ut sig i skolan idag så då passar de på.

En stund senare hämtade jag och Corrinda upp Jordan på skolan och åkte till stan. Han och Corrinda gick till tandläkaren för att göra en röntgen på tänderna, medan jag gick till Dau och fick nya fransar. För så prioriterar jag:)

Nä, men tandläkaren bokade in den tiden i onsdags, de måste ha missat att den skulle göras innan torsdag nästa vecka, och jag ville inte krångla med att boka om fransarna. Det funkar för oss:)

Tanken var att de skulle ta bilen hem, men så stoppade jag nycklarna i fickan och ingen av oss tänkte på det. Så Corrinda fick ta bussen med Jordan.? De var klara innan tiden de skulle vara där men då låg jag redan och blundade med mobilen i jackfickan långt borta.

Nu går det ungefär lika snabbt att åka buss hem som bil men ändå:)

Men då hade ju jag hjul så jag åkte och handlade direkt i stället för efter träningen. Betydligt mindre folk tidigare på dagen:)

Hem och packa upp och sen började Corrinda och Novalie greja. Det hålls ju på att bytas rum här i huset, och målas väggar och grejas. Nu var det dags att bära ner Patricias säng och upp Novalies. Genom fönstret i Corrindas rum…Robban hjälpte till och som av en händelse var jag tvungen att dra till träningen precis då. Och jag maskade på som fan tillbaka för att slippa hjälpa till ?

Lite oschysst men jag har ont i armen ju. Och träningsvärk i resten av kroppen. De fixade det där finfint. De är ju stora.

Jag hade ställt in mig på ett lågintensivt pass, med instruktör, fråga mig inte varför för jag borde ha fattat bättre. Så kom jag dit och anar direkt oråd när det ligger massa redskap ute i hallen.

Vi ska köra HIT. Vad himla bra att jag käkade precis innan jag åkte, det är trevligt;)

HIT är högintensivt, och normalt kör man fyra minuter per zon, och det är fyra zoner.

Givetvis kan man inte ägna sig åt något så mesigt så det blev sex minuter per zon.

Jorrå. Pulsen ligger nånstans strax under tusen slag i minuten hela tiden och jag var kräkfärdig efter första zonen. Då hittar herr Instruktör en mjuk handboll som han kastar på oss om vi maskar. ?

Tjoff! Rappa på!

Shit vad snopen jag blev när bollen kom flygande;) Det är sånt här som gör det så kul på hans pass, man vet aldrig vad man får vara med om:)

Totalt slut var det bonus plus bonus på slutet. Jisses. Jag fastnade sen i entrén, fanns inte en plan att jag skulle orka köra, fatta själva man måste ju både röra på fötterna och armarna. Samtidigt. Omöjligt. Men bara man får vila sig lite så ser man fram emot nästa pass:)

Jag kommer inte träna förrän på tisdag! Gosh.

Hemma satte jag mig och pluggade direkt. Läste två olika Medea, och sen lagade jag mat.

Efter en lång kvällspromenad med Doris och syrran kom jag hem och fick hjälpa Corrinda och Patricia med olika saker.

Corrindas kanske är uppenbar?

Hon tyckte det var en strålande idé att klippa av gardinen när den satt uppe. Nja.?

Det är ju en jäkla tur att de har en morsa som kan nästan allt.

Även använda en symaskin:)

Jag fusksydde, gav fan i att fålla och tramsa och körde raksöm på frihand.

Det är en mörkläggningsgardin som hon haft i sitt stora fönster förut men nu vill ha i de två små. Det blev helt ok till sist.

Patricia behövde hjälp med att sätta upp en spegel så det gjorde jag också. Sen var jag trött som fasen men inte klar med dagens plugg så det har jag gjort nu. Till två på natten:)

Men nu ska jag sova!

I morgon har jag me&i, och sen ska jag hänga med Jack ❤️

Vi hörs då!

Natti natti:)

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting