Okategoriserade

Välkomna på Me&i visning:)

Innehåller reklamlänk.

.

Okey, min värdinna på Me&i tycker synd om er som skulle vilja gå på en visning, så hon har fixat lite VIP till er! ?

Jag har ju handlat kläder hos dem i många år nu och älskar dem. Ungarnas garderober, speciellt killarnas, svämmar över av deras kläder. Varför just killarnas svämmar över? Jo för att de ärver allt som tjejerna haft:) Ja som inte är kjolar och klänningar och sånt de inte gillar då.

Det är bra kvalite’ och alla andra har inte likadana. Jag gillar det:)

Man kan bara ta del av kampanjer om man går på en visning, för Me&i är ju homeparty:) och ni är bjudna på min visning 🙂 Virtuellt?

Handlar ni för minst 550kr får ni fraktfritt??

Och är ni på ordentligt shoppinghumör och handlar för över 1200kr så får du en gratis gåva:)

De gåvorna brukar vara superfina. Nu är det fina kökshanddukar:)

Men det är även Crazy days :

Ni får tyvärr inte smaka på min hembakta fikabuffe’ som jag köpt på Ica ägnat dagar åt att baka, men ni ska få en kod av mig som gör att ni kan logga in på min visning, och på så vis utnyttja kampanjerna:)

Den gäller från kl .10.00 idag lördag och hela söndagen.

Ni går in på Me&i HÄR

Ange koden och kika och shoppa loss?

Jag har inte riktigt bestämt mig än för vad jag ska ha, men det brukar alltid dyka upp nån otippad favorit när man ser dem:)

Ha så kul!

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting