Okategoriserade

Mörkret tar över, dags att ta in ljus och värme:)

I annonssamarbete med Ellos.

.

Vi är inne i den mörka årstiden nu.

Jag älskar ju julen:) Det rimmar illa med att jag ogillar mörker och kyla på ett vis, det är jag fullt medveten om:) Men det finns något positivt med allt.

Det ska finnas ljus i alla mörker! Och värme, och jag skapar det med hjälp av belysning och textilier. Det är nästan svårt att gå för mycket all-in på det så jag känner mig ganska bra på det här med inredning just på hösten. (Inte att förglömma att om man släcker ner och tänder mysbelysning och levande ljus så ser allt vackert ut. ?)

På Ellos har de börjat få in lite jul, och även om jag envist hävdar att man måste vänta till efter Halloween innan man får börja titta så kan jag inte låta bli:)

Svarta femarmade adventsljusstaken

Adventsljusstake med ring

Den är väldigt fin i både vitt och svart.

Än så länge jag drar gränsen vid tomtarna 🙂 De kommer snart!

Något som gör massor för känslan av värme och ombonat inomhus är ju gardiner. Jag har ingen gardinstång i köket, vi har ett stort fönster där och innan vi gjorde om köket hade jag alltid gardiner. Jag tycker det är jättefint utan, men varje år så här års saknar jag dem. Men bara några månader;) Jag lägger mitt fokus i vardagsrummet och sovrummen i stället. Jag är fortfarande svag för sammet:)

Veckbandsgardin, roströd

Veckbandsgardin i sammet, finns flera färger

Veckband i röd sammet

Kuddfodral

Just de här maffiga sammetsgardinerna är så härliga! Men även den tunnare rostfärgade gillar jag, den släpper igenom lite ljus. Jag har en kort bit vägg på var sida om fönstret i vardagsrummet, så jag brukar skjuta ut gardinerna så fönstret ser bredare ut och de inte tar bort dagsljuset. Kuddfodralet skulle vara superfint i min nygamla soffa:) Den är grå, och det tycker jag är en så fin färg. Passar alltid, och så här års kör jag på med massor av plädar och kuddar i mjuka textilier.

Jag hittade även en spotlightramp som jag blev väldigt förtjust i.

Jag har två andra i köket varav den ena måste ha nåt glapp eller så, den äter lampor. Den måste bytas ut. Eftersom det blir rackarns så flottigt på det mesta i ett kök, speciellt ovanför spisen, så tänker jag på att den förutom att vara snygg även ser enkel ut att torka av:)

Eller hur?

Den finns i GULD med ?

Men nu har jag absolut inget annat i guld i köket så det lutar åt den vita. Men visst är den fin?

En annan i guld är denna golvlampa

Jag gillar lampor som har en glob så här för det gör så ljuset inte bländar.

Det finns också en liknande variant av taklampa

Så fina!

Och jag har hittat min kristallkrona!

Med levande ljus ❤️. Problemet är bara att jag inte har nånstans att sätta den…

Typiskt:)

Jag hade planer på att sätta en i trappan ner, men hejdade mig. Av tre anledningar. Det skulle bli skitsnyggt, men ett- det drar från dörren när den öppnas så ljusen skulle drälla. Två- svårt att tända ljusen. Tre- man vistas inte så ofta i hallen och ha levande ljus utan uppsikt är ju enbart korkat:) Så jag letar vidare efter en bra plats.

.

Jag har en rabattkod till er:)

Med den får ni 30% på dyraste varan, inklusive märken( ej möbler)

Koden är 403455 och den är giltig t.o.m 31/10.

Gäller på ordinarie priser.

.

Överkast

Adventsstjärna

Ni hittar till Ellos HÄR

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting