Okategoriserade

Robin Hood -the musical:)

Alltså wow!!

Som ni fått höra om Robin Hood senaste tiden, och idag blir det final:)

Vi blev inbjudna till Dröse&Norbergs premiär på Musikalen Robin Hood.

På Stockholm waterfront så det är perfekt att åka tåg då det bokstavligen är ett stenkast i mellan.

Jag tog med fem små och en syrra och så åkte vi.

Vi kom fram och kvistade över gatan och möttes av eld.

Älskar dojorna?helt medeltida:)

Och RIDDARE! Det ser ju vem som helst att det är livs levande riktiga riddare, det syns ju lång väg!

Väl inne var det tokfullt av folk. Jag får lite tunnelseende och det kryper i mig av alla som trängs. För folk idag har no manners.

Vi tog oss långsamt genom folksamlingen och jag fick plötsligt ögonen på en oerhört bekant figur. Det tog en sekund innan poletten trillade ner, men sen så. Det var ju Linus! Våran filmkille när vi spelade in Familjen Annorlunda:)

Jag har sett honom på några andra produktioner, bland annat när vi satt i publiken på Idol, men då har jag inte kunnat hälsa.

Han jobbade och jag vet att han då är fokuserad som fasen och jag ville inte hoppa på honom när han filmade. Men så, när vi samlade ihop oss för att ta bilder i en slags fotobås så filmade han ju oss:) Noll koll helt uppenbart?. Jag väntade tills han fått sina bilder på våra bilder som ramlade ut.

”Linus!”

”Ja!?”

”Du filmade oss i Familjen Annorlunda:)”

”Jaaa! Jag kopplade inte!”

Han såg sig omkring på barnen och kände med största sannolikhet inte igen nån, så jag pekade på Jordan och sa att det var han som föddes under inspelningen. Linus frågade hur gammal han var och Jordan svarade tio år. Det är alltså tio år sen! Linus såg ut precis som då, en stilig rackare, men jag vet ju att jag kanske inte är pricklik. ?

Främst för att jag vägde typ tjugofem kilo mer då, var nyförlöst, hade lugg och amningsvänliga kläder. Inte tajta jeans och klackar som idag;)

Så jag tar det som en komplimang att poletten satt lite fast;) Linus har filmat Robinson så jag hade ju älskat att vara med bara för det.

(För tio år sen var Novalie sex, Trixie fyra, Lovelia två, Jordan nyfödd och Jamie fanns inte 🙂 )

Vi minglade runt lite, jag såg massa bekanta ansikten men ingen jag kände. Anders Lundin, Chris Kläfford, och en lyxfällankille, programledare då. Det tog tid innan jag insåg att jag inte kände honom:) Jag såg honom rakt i ögonen och funderade på vem han var och när vi sågs senast..men kunde inte komma på det:) Vände mig mot syrran och hon sa Lyxfällan. Aha. Okey. Känner honom inte ?

Jag tittar inte ens på det! Och syrran då… hon kollar definitivt inte 🙂

Till sist träffade jag i alla fall på Angelica, en kollega som jag sällan träffar nu för vi är på olika portaler, förr sågs vi hela tiden. Jag saknar det 🙂

Vitamin Well:)

Knäppa kids:)

Vi gick in och satte oss och snart började det.

Jag tycker det var så himla bra!

Prins John spelades av Patrik Martinsson som jag ju faktiskt såg som Shakespeare i Something Rotten, i Karlstad på Värmlandsoperan. Han var grym även nu:)

Alla skådisar var suveräna??

Jag gillar musikaler?

De gör ju sin egen variant av Robin Hood men det är BRA! Den här musikalen kommer att turnera runt och om ni funderar på att se den – gör det! Jag skulle kunna se den igen när de kommer till Uppsala:)

Barnen trallar nu runt här som fredlösa och vakter och Prins John:), sjunger och dansar, och gör coola moves med låtsassvärd.

Jag vill tacka för en fantastiskt fin premiär❤️??

Tack Dröse&Norberg, tack alla fina skådisar och dansare. Fortsätt i samma spår?

Kommentarer

 1. M

  Ni åkte alltså sex pers och det gick bra ?
  Såg att en annan bloggerska avstod då hon bara fått inbjudan för fyra.
  Behöver ni betala nåt alls vid såna inbjudningar?
  Jag är bara nyfiken

  1. Profilbild
   familjenannorlunda

   En annan bloggerska? Du får säga Mirka för jag antar att du menar henne?.
   Vi var sju personer och jag frågade snällt om vi fick komma alla;) Inbjudan var för fyra men det var inga problem. Ibland är det okey och ibland inte. Jag tycker det är jobbigt att be om mer när man får en sak, vad det än är, men min familj är ju stor.
   Man betalar inget om man blir bjuden. Mer än resa dit och hem då.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting