Okategoriserade

Lärt mig nåt nytt idag:)

Idag var det ju riktigt fint ute. Så synd att jag inte hann med att ens gå ut innan det blev mörkt. Jäkla skitvintertid.

Men, jag har lärt mig en sak idag, så dagen är inte helt bortkastad:)

Man kan låna böcker på ett bibliotek och lämna tillbaka på ETT ANNAT!

Ha! Kanske helt vanlig allmänbildning, men jag hade ingen aning. Jag har funderat på det, så nånstans i bakhuvudet har jag ju hört det.

*

Vänta lite… jag måste bara säga det här!

Vilket jävla skitprogram Paradise Hotel är! Jag mår fan illa av att se skiten. Nej jag tittar såklart inte, men råkade koppla om nu, en minut för tidigt och vad får man se? Jomen saker som jag inte är det minsta intresserad av att se. Folk som har sex. I tv. Och sen sitter och bölar över att de har dåligt samvete över det. Men skjut mig för fan. Eller förresten, skjut dem:) Vem tittar på sån här skit? Om nån av mina ungar skulle ställa upp i det så kan ni ger er fan på att jag säger upp bekantskapen, jag har inte uppfostrat dem till att bete sig som idioter i TV.

Slut på informationen, men jag hade nog kräkts på riktigt om jag inte fick pysa ut irritationen.

*

Okey, böcker.

Jag har ju lånat böcker på bibblan i flera år nu, och alltid lämnat tillbaka dem på samma. Det ligger inne i stan, ganska värdelöst om man bara ska lämna tillbaka, så ofta försöker jag ta det i samband med andra ärenden. Idag hade jag en bok som var försenad som jag måste in med, och några andra som skulle in idag. Jag tänkte ta det innan träningen, men idag tränade vi på en anläggning helt i andra änden av stan, så man inte direkt kör förbi. Jag tänkte plötsligt till och så googlade jag. Och jamen visst : Låna här – lämna där.

Så plötsligt har jag sparat mig själv en hel massa tid:)

Vi har ett bibliotek tio minuter härifrån. Jag kvistade in och frågade om det verkligen var så, och jodå. Men jag glömde fråga om man kanske kan beställa de böcker man vill låna dit? Jag har ju ofta en del att hämta samtidigt som jag ska lämna tillbaka så det vore smidigt. Mest troligt kan man ju det.

Man kan så mycket nu för tiden:)

.

Sen var det träning. HIT. Högintensivt. Jag hoppas att jag har något som ligger och kvillrar i kroppen, för det var så jävla jobbigt. Jag var slut efter uppvärmningen. Sen måste han ju jävlas lite, annars vore han liksom inte den braiga instruktören han är:) Han låtsades att vi körde fyra minuter, men det var såklart sex. Lustigt att man inte riktigt kan urskilja det när man har hjärtat i halsgropen:)

Nu hoppas jag innerligt att det blir nåt lågintensivt i morgon.

Antagligen inte:)

Jag ska ta med småkillarna och handla Halloween-kläder i morgon tänkte jag, och även pumpor. Jag brukar ju baka en pumpakaka, typ som morotskaka men byt morot mot pumpa, funkar suveränt bra.

Varje år så längtar vi alla till Halloween och att få pynta och joxa och så går oktober så fort att vi inte hinner med:D VARJE år. Man borde ju lära sig, men nope.

Men i morgon ska jag fixa.

Jag borde plugga också, men hoppas jag får tid till det på eftermiddagen och kvällen. Jag ska, så fort jag har skrivit klart det här, läsa kursares texter och ge kommentarer och feedback. Jag har dubbla deadlines den fjärde:)

Det är knepigt att jonglera allt, men på nåt vis har det ju funkat hittills.

I morgon kommer Patricia hem också, hon har varit i Malmö på de inledande dagarna i den frisörutbildning hon ska gå. På distans, låter helt galet, men varför inte? Det är ju massa nöta, nöta och det kan man ju precis lika gärna göra hemma. Jag vet att hon gjort folieslingor idag och i morgon ska de lära sig värmespolar. Sådana där som gamla damer lägger håret med:) Jag ser fram emot att få glamourösa Hollywoodlockar sen:D

.

Nej, nu måste jag sluta, och logga in på universitetet för lite nattjobb:)

Hörs i morgon!

Natti natti 🙂

 

Kommentarer

  1. Anna

    Att vara med i Paradise Hotel är ju uppenbarligen inte bara av ondo, se på prinsessan Sofia. Men jag erkänner att jag aldrig sett det, och det känns bra.
    Man kan beställa böcker till vilket bibliotek man vill i Uppsala, jättefiffigt! Du loggar in på bibliotekuppsala.se och under Mina uppgifter kan du fylla i Förvalt hämtställe för reserverat material.

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Haha men nej. ? Gissar att hon inte låg runt med alla killar kanske… programmet eskalerar hela tiden..till det värre. Hon har ju haft problem pga av det, det var ju massa skriverier om det.
      Men jag kollar ju inte heller mer än när det trycks upp i fejset i reklampauser eller man råkar koppla om.
      Tack för bibbla-info?

  2. Anette

    Jo samma här med Halloween! Varje år kommer den alltför fort, tog fram lite pynt i måndags. I fjol tänkte jag att jag ska börja i tid… ta fram redan i början av oktober… Jo pyttsan!! Tiden går bara så snabbt…

  3. Karin

    I min kommun kan man när man reserverar böcker på mina sidor välja vilket bibliotek man vill reservera dem på, jättesmidigt!

  4. Marie

    Hade jag haft barn och de en dag kommit hem och talat om att de sökt till paradiset hotel hade jag nog satt mig ner och undrat när i helvete de gick fel. Har syskonbarn i den åldern och de är inte så impade av programmet och tycker deltagarna är patetiska och tack och lov inte några planer på ställa upp 🙂
    Tror de som ställer upp i sådana program antingen är väldigt trasiga (får oftast ställa upp pga bra tv) el helt enkelt mindre begåvade. Deras föräldrar kan ju inte direkt va stolta över dom.

  5. Sandra

    I Uppsala kommun så kan du beställa bräcker till ditt närmsta bibliotek och även lämna tillbaka de där. Logga in på nätet bara och beställ så löser sig det. Dessutom så har vissa bibliotek som är mindre börjat med meröppet dvs man får registrera sig så kan man komma in när det är obemannat & hämta lämna tillbaka böcker.

  6. Jenny

    Haha jag kollar faktiskt på ph ? Tycker det är avkopplande, man behöver liksom inte tänka. Men skulle aldrig ställa upp själv och vill inte att mitt barn kollar heller.
    Kram och tack för en bra blogg ❤️

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Avkopplande..? Jag kan tänka mig många saker som är avkopplande och PH hör absolut inte dit?. Läs en bok! Eller kolla på typ Kockarnas kamp eller nåt, så lär man sig kanske nåt åxå ?

      1. Jenny

        Det ena utesluter inte det andra, läser gärna böcker också men det kräver ju ett annat fokus som man inte alltid är upplagd för ?

        1. Profilbild
          familjenannorlunda

          Skojar ju:) men pH…? Nej, bara nej. ?Jag tycker att det är en form av nedvärderande porr. De får betalt för att gå in i huset och ju mer de svinar och ligger runt ju större chans att de får mer betalt och en chans att vara med igen. Det är ju inte de med bäst betyg direkt som är med, men däremot med mest silikon, tatueringar och minst kläder och noll spärrar. Och vanliga människor, som kanske inte skulle sätta sig och glo på en porrfilm kollar gladeligen på när folk har sex….?
          Nej för mig är det patetiskt att det ens görs sådana program.
          Sorry, men så tycker jag ?men du får såklart tycka annat:)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting