Okategoriserade

Hit och dit och fram och tillbaka:)

Innehåller annonslänk för Matsmart

.

Ibland alltså ?

Jag började dagen med att trött som jag vet inte vad, dra på träningskläderna. Jag klev bara upp, år frukost och åkte. Hann köra en bit innan jag började fundera på om jag satte i linserna? Gjorde jag det? Hade inget minne av det och insåg att jag inte hade det. Nähä. Vända eller åka ändå? Jag ser ju det jag behöver i trafiken, men kan inte läsa gatuskyltarna.

Jag hade egentligen inte tid att vända, och stannade bilen för att leta lite. Jag brukar drälla linser och huvudvärkstabletter runt mig, man vet aldrog när man behöver det:)

Mycket riktigt så hittade jag linser i jackfickan:) så i med dem och fortsätta köra. Framme på gymmet så var det bara att värma upp och sen köra. Lågintensivt hallelulja 🙂

Passet igår satt i både armar och ben och jag fick backa på vikterna. Jaja.

En timme senare var vi klara och jag åkte hem. Åt och duschade och tog sen med Corrinda och Jamie till Dollarstore. Vi skulle ha Halloween grejor!!

Det kunde vi ju glömma för det fanns nästan inte ett dugg. Nä, det där med framförhållning är ibland inte min paradgren;)

Jamie hade spetsat in sig på nåt helt annat men fick ta det som fanns. En blå, och en svart till Jordan.

Den här då!

På bild ser den rätt kul ut, men irl var det bara en nylonstrumpeliknande … tja strumpa 😉

Helt platt.

Vi åkte sen till Citygross som ligger precis intill Dollarstore för nu skulle vi köpa pumpa!!

Det fanns men för 16.96kr/kg. Jag som såg på Ica häromdagen för 9.90 blev sur och snål:)

Så vi åkte till Lidl.

Inga pumor.

Vi åkte till Coop.. inga pumpor.

Vi åkte till Ica som hade jättefina häromdagen… inga pumpor.

Men vafan! Vi åkte hem. Jag släppte av kidsen och fortsatte jakten.

Åkte till Ica Maxi. Inga pumpor.

Till mitt vanliga Citygross – Nope. Inga pumpor!! Men vad i helvete?

Skulle jag behöva åka tillbaka till Citygross i andra änden av stan?

Ja, det behövde jag. Och med svansen mellan benen fick jag köpa pumpor för 16.95 kilot. Förra året växte pumporna som ogräs och det fanns hur många som helst i alla butiker. I år var det inte riktigt lika:)

Men nu har jag:)

Jag hade ju tänkt baka pumpakaka idag men det hann jag ju inte, jag brände bara däck och soppa. Och apropå däck! I morse när jag körde till träningen så snöade det! Jag kom på att man kanske måste byta däck på bilen i år med…

Så nu har jag bokat tid för det, men jag valde att göra det om två veckor. Jag har dubb och hatar att åka runt på barmark med det. Nästa gång återvänder jag till dubbfria.

Nej, jag byter inte själv, jag har däckhotell och älskar det. Jag kan såklart byta och på våren är det ju helt ok, men på vintern är det alltid kallt och jävligt. Jag har köpt mig fri 🙂

.

Jag hann landa hemma lite innan det var dags att återigen hoppa i träningskläderna?

För idag körde jag dubbla pass minsann. Ett med instruktör och ett Cirkelfys. Ja det är jobbigt 🙂

På väg hem åkte vi in på Willys för att leta pumpor, syrran hade tänkt sig en. Men det fanns ju inga där heller.

Äntligen hemma, bara för att inse att fem barn satt i sig tjugo korvar!! Så det fanns ingen middag till mig. Nähä. Men så bra att jag gjorde sparrissoppa igår då, som stod i kylen. Godare än korv:)

Duschade och sen kröp jag ner i fåtöljen.

Här sitter jag nu och beställer Matsmart

Det här är en produkt jag inte testat men den låter bra. Aldrig sett förut. Det är en sak som jag också gillar med Matsmart, att jag upptäcker för mig nya varor:) Jag handlar ju på samma butiker mest hela tiden och de har ju sina sortiment.

Gillar man senap kan man passa på nu:

Eller kanske lite pucko?

Mina ungar älskar mig extra mycket när jag beställer sånt:)

Sen brukar jag alltid hitta schampo balsam och duschcreme. Nu har de även en stor BeautySale med massor av smink, hudvård och sånt. Corrinda gjorde en egen beställning med sådana grejor.

Fraktfritt över 500kr och hemkört utan kostnad:)

Det finns inget att klaga på??

.

Nu ska jag fortsätta läsa mina kursares texter! Chip och hej!!

Hörs i morgon !

Kommentarer

   1. Anna

    Jag är lite mjölkrasist, använder bara svenska mejeriprodukter. Och det gör jag därför att jag vill att den svenska mjölkproduktionen ska finnas kvar, och det vill jag därför att den är viktig för biologisk mångfald, arbetstillfällen på landsbygden, säkra livsmedel osv. En viktig faktor är antibiotikaanvändning i livsmedelsproduktion. I Sverige är den oerhört liten, bara sjuka djur behandlas och kontrollen är stenhård. I de flesta andra länder har man inte riktigt samma syn på antibiotikaanvändning.
    Och sen det här med majsstärkelse och gelatin. Helt onödigt, i en ordinär fullfet creme fraiche behövs inte det. Onödiga tillsatser är nåt man kan klaga på tycker jag.
    Men som du själv brukar säga: Alla får göra som dom vill, men så här tycker jag! 🙂

    1. Profilbild
     familjenannorlunda

     Jag håller med, men jag tänker också så här: när saker redan producerats så är det sämsta man kan göra att bara låta dem förfaras:)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing