Okategoriserade

Happy Halloween:)

Lite såhär på Allhelgonaafton:)

Men det är den 31 oktober och ingen annan dag man får gå bus eller godis.(skrev 32/10 men en läsare uppmärksammade min förvirring ?tack!)

Jag busade med Lovelia genom att hämta henne och tre lagkamrater från basketträningen. Såhär :

Man har inte roligare än man gör sig:)

Nu sitter masken i bilen och kommer skrämma slag på en och annan förbipasserande?

Men jag började dagen med att åka och besikta husvagnen. Mamma och pappa hämtade upp den och mig hemma. Vad jag skulle med att göra vete fan, men så blev det. Jag är nog allergisk mot bilbesiktningar… för jag blir så in i helvete sur och irriterad när de ruskar och rycker i bilen, eller som idag – husvagnen. Ännu mer grinig blir jag när man måste besikta om skiten för att ett däck är dåligt. Hallå? Man kan väl skicka en bild på kvitto och nya hjulet på plats? Men Nähä men ska ju betala lite mer förstås.

Ja men ni hör ju, jag ska undvika sådana ställen:)

Doris har fått en ny halsduk 🙂

Hon älskar den. Kanske inte men hon accepterar den:)

Efter att jag besiktat och sen kört ut husvagnen till vintervila, ombesiktar i vår, så hann jag bara hem och äta frukost. Klockan halv ett eller så:) Jag glömde det på morgonen, för äter jag inte direkt så kan jag vara utan käk hela dagen. Lätt.

Jag hade en ganska omysig natt, somnade gott och sov som en stock tills jag vaknade av att jag hade djävulskt ont i armen. Kanske var det dumt med dubbla träningspass igår… för det kändes som det var på bättringsvägen så jag lyfte mer än jag borde. Och fick sota för det med kass sömn. Jag fick kliva upp och smörja med Ipren och svälja Ipren. Dubbelt är bra 🙂

Det onda satt kvar men gick att hantera, jag somnade men sov dåligt, och sen släppte det inte förrän framåt eftermiddagen, efter flera påfyllningar av Ipren.

Det är ju nån inflammation -ish så en Iprenkur bör funka, det enda kruxet är att jag glömmer bort det när det inte gör ont.

Såklart ?.

Efter att jag ätit frukosten, vid lunch, så åkte jag och Jordan till tandläkaren. Han ska eventuellt få tandställning och de följer upp hela tiden hur bettet utvecklas. Det tog ingen tid alls, bara upp, in i rummet, kolla lite och så var vi klara.

.

Barnen älskar min pumpakaka som jag gör. Men jag är exakt noll intresserad av att baka så jag förhandlade med Corrinda. Vika shitloads av tvätt eller baka?

Inte för att tvättvikning är speciellt kul, men jag hade så mycket. Nu sorterade jag ut massor, och så ska Corrinda tjäna pengar genom att åka med det till återvinningen:)

Köpa sig fri är en paradgren:)

Corrinda gjorde en supergod pumpakaka.

Så god att hon var tvungen att smaka lite… och så lite till för att den var så god:)

Sen kom hon på att det kanske skulle bli fult med glasyren… Ehh no shit Sherlock!

Men man kan alltid rädda upp saker ?

Haha.

Jamie och Jordan var ute med kompisar och bus eller godisade:) De kom hem med massor.

Jag hann inte fota dem! Men Jamie sminkade jag svart runt ögonen och munnen, för att det inte skulle lysa vit hud i maskens öppningar. Han gick och duschade sen och kom ut och bad om hjälp för det gick lite bort. Jag tycker han är ganska snygg jag:)

Ser ut som operakillen jag glömt vad han heter.

Rickard Söderberg, jag googlade 🙂

Eller Boy Georg i svartvitt, kanske Alice Cooper? Eller valfri hårdrockare på åttitalet;)

.

Vi åt fish and chips ( pommes och fiskpinnar?) i strutar till middag. Jag, Corrinda och Patricia åt torsk, med ett täcke av nån färskost. Svingott!

Sen samlades vi i soffan och kollade på The Purge -Anarchy.

Nu är det sovdags!

I morgon är det fredag. Jag har precis avbokat ett pass och tänker vila mig i form. Kanske går jag till gymmet på eftermiddagen med några av tjejerna. Får se hur armen känns. Sen ska jag få vara barnvakt till Jack igen på lördag till söndag, och det längtar jag efter. ?

Jag ska ha en biodejt också är tanken men jag vet inte när jag ska kunna klämma in den. Fasen vad det är besvärligt med det här sociala livet irl man gärna vill ha?

Men nu var det sova!!

Natti natti ?

Kommentarer

  1. Sanna

    Hej Carola!
    Har beställt en farsdagpresent till mina barns pappa. En coldzym… Han är sjukare än vad barnen är, ständigt förkyld typ. Hoppas den hjälper så gott som du brukar skriva om den!
    Tack för en bra blogg!

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Haha bra present!! Den hjälper MEN man måste liksom ta den:) Vid första tecknet så spraya spraya spraya. Inte en gång om Dan utan typ en gång i timmen 🙂

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Ingen aning egentligen, men antar att jag sträckt den lite, eller överansträngt eller så på träningen. Vi har kört massor av axlar och det sitter nog ursprungligen där. Nu googlade jag ?och har antingen en rotatorcuffruptur eller/och impingement . Tjusiga ord för trångt i axelleden:)
      Jag kör på med antiinflammatoriska ett tag till, sen får jag väl lomma till doktorn.

      1. Malin

        Kan tipsa om isärdrag med gummiband och andra små dragövningar för att stärka muskler i och kring skulderblad. Dvs hjälpa hållningen på traven, få bak axlar/skuldror. Jag har också en axel som gör sig påmind ibland, kan bocka av flera punkter på listan för impingement. Aldrig varit till doktor, vad ska hen göra åt det? Jag vill ju knappast operera. När jag kan hålla det i schack med prehab och tung styrketräning, som ibland får anpassas till axeln om den har en ond period. Vissa övningar funkar jättebra ibland, och ibland inte, då får man göra nåt annat.

        1. Profilbild
          familjenannorlunda

          Så tänker jag med, jag kommer knappast operera om det inte blir överjävligt. Om det ens går. Tung styrketräning låter kanon 🙂 och jag ska genast lägga till små dragövningar:) Tack!!

  2. Karin

    Om det bara är den 32 oktober man får gå bus eller godis, så förstår jag varför det var så några som ringde på dörren igår den 31 oktober =) =) =)
    Hihihi

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Kanske.. men yoga är ju skitjobbigt?Men ska köra nåt pass nu framöver i alla fall 🙂 Vi gör det mellan varven men sen tappar vi bort det.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting