Okategoriserade

Allhelgona och Jack❤️

Idag sov jag tills jag vaknade, ganska precis tre minuter i halv elva:)

Jag har haft tider att passa varenda morgon den här skollovsveckan, men idag då jäklar!

Kunde till och med sova utan att vakna så många gånger av ont i armen, mer av lite obehag. Däremot så vaknade jag helt och fullt övertygad om att jag var skyldig Martin Melin pengar?. Min första tanke var att hur fan ska jag kunna swisha när jag inte har hans nummer? Och hur mycket var jag skyldig? Det var en hel påse färsk lax som jag fick på krita och sen skulle betala honom. Helt galet hur man kan drömma ?.

Jag grejade på hemma, och sen åkte jag till syrran för att hjälpa henne bära undan utemöblerna. Därifrån åkte vi sen hem för att hämta upp Jamie och sen hämtade vi Jack ❤️

Han fick följa med till kyrkogården och tända lite ljus.

Mormor och morfars grav.

Det var massor av folk och ännu fler ljus på kyrkogården, så vackert och mäktigt. Vi tände ljus för de som inte finns med oss längre.

Jag är otroligt sällan på kyrkogården förutom just allhelgona. Möjligen om jag följer med syrran som är duktig på att sätta blommor på graven och sånt. Jag önskar ibland att jag kände mer för att gå dit, och kunna känna nån slags stillhet, men jag blir mest rastlös. Mormor är med mig varje dag ändå. ❤️. Vår morfar dog innan någon av oss föddes, så tyvärr kände vi ju inte honom men på nåt vis känns han verklig ändå.

Sen traskade vi tillbaka till bilen som vi parkerat en bra bit bort, och åkte till Ica för att handla.

Jack hjälpte till:)

Lilla älskade gubben ?

När vi kom hem så var middagen precis klar, Patricia hade lagat supergod köttfärssås och Jack lassade in en superportion.

Hans läggtid nu för tiden är 18-19, men han var i toppform, och sprallade runt med Jamie. Han älskar verkligen honom, det finns ingen som får honom att skratta så som han. Jamie är såklart oerhört stolt 🙂

Han hade slut på pyjamasar hemma så vi tog vad vi hittade och tänk så konstigt att jag har massa sparade saker:)

Ny tröja och ny mössa. Två högtider i en outfit liksom:)

Nu ligger han och ska sova vilket han kanske inte vill egentligen, han vill leka med Jamie:)

.

Något helt annat.

Jag fick en kommentar om att jag diskuterades på en … tja… mobb-blogg. ?Jag kikade in och jodå, i kommentarerna så får jag skit för mina usla samarbeten, som företagen aldrig i hela helvete kan gilla.

Jag känner att jag vill att rätt ska vara rätt här, även om jag borde skita i att folk snackar skit så är det svårt?

I 99,9% av alla inlägg som är märkta med ”I samarbete med” så godkänner FÖRETAGET dem innan de publiceras. Ibland får man ändra något, men oftast är de nöjda med mitt första utkast. Inte heller sällan så får jag beröm. Ett samarbete går till så att företaget ger mig en brief, som jag sen följer till punkt och pricka så gott jag bara kan. Givetvis får jag tycka som jag vill, men har jag åtagit mig ett samarbete så innebär det att jag gillar företaget/saken/upplevelsen. Jag skriver mitt inlägg och skickar det till korr av företaget i fråga. De kollar och återkommer. Antingen med något som behöver ändras, ofta beror det på att en rabattkod ändrats exempelvis eller att de vill förtydliga något eller lägga till/dra ifrån. Om något ska ändras så gör jag det och skickar tillbaka för ny korr. När de är nöjda så publiceras det sen på ett datum de önskar.

Så, jo,folket som spyr galla, mina samarbetsinlägg är utförda efter en brief och godkända av företaget i fråga. Att de gallkräkande sen har åsikter … tja?. Det får liksom stå för dem. Men med tanke på att de sällan eller aldrig säger något snällt eller trevligt om nån så kan man ju ana att de har det lite jobbigt i sina liv. Så varför inte ge dem lite kärlek ?

Puss på er! ❤️

Nu vet ni, men en kvalificerad gissning är att ni skiter i det för att kunna fortsätta hata… ??‍♀️

.

Nu har lilla prinsen somnat,

Jag ska smyga ut, och snart åka och hämta hem Lovelia från en hel lång basketdag:)

Jag måste även hinna med att öppna datorn och både skriva och läsa en hel massa, det kan bli en sen kväll. Men det är ju det bästa med att plugga på distans – jag kan anpassa tiderna efter mitt övriga liv:)

Just ja, jag har en hel drös med högskolepoäng nu förtiden, just sayin’ ?

.

Just ja, jag glömde nästan visa er hur klyftig min jycke är… eller korkad ?

När man rensar kattlådan och hittar ett tuggben … I morse låg det även en halvt nedgrävd smörgås här ?

Mysigt!

Ha en fin kväll nu?

Kommentarer

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Den ser ut sådär varje morgon. Båda kattlådorna!! Jag rensar den kontinuerligt under dagen och så sover jag några timmar och …. tadaaaaa??

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting