Okategoriserade

Jag borde Skaffa mig ett liv:)

Klockan är två på natten och jag har precis avslutat mitt städa-köksskåpen-röj. Jag påbörjade det nångång vid 23…

Varför ? Tja.. för att jag inte har nåt liv? Eller för att det kom ett bud från Matsmart med flera kartonger som måste ställas in i skåpen, och det var värsta oredan?

Ja. Det sista 🙂

Jag hade ju kunnat låta lådorna stå kvar tills i morgon men Nope, man måste ge sig själv lite nattjobb med.

Hela dagen har jag suttit och skrivit, så inget annat har hunnits med. Vi skulle skriva en novell inspirerad av Leonard Cohens Suzanna…. och jag erkänner villigt att den gav mig allt annat än inspiration till en novell:)

Jag läste den flera gånger, jag brukar ju få ett gäng idéer i huvudet av de flesta låttexter men icke. Inte det minsta lilla surr. Men!! Ha! Jag plockade fram den på Spotify!!

Värsta sömnpillret och ingen inspiration infann sig. Men vafan? Lusläste texten ännu en gång efter något ord att bygga på, nån mening… något!!

Nope.

Till sist hittade jag ”Tea and oranges from china.” Och började skriva, med utgång från ett fikabord där det serverades te och apelsiner från Kina. Sen kom en sjökapten och ville vara med och efter tusen suckar och pustar så var den klar. Måste fila på slutet lite men den är ok.

Cohen är definitivt inte min grej.

Men nästa uppgift är Medea och i jämförelse så älskar jag Cohen:)

.

Corrinda packade bilen full med sopor och åkte till återvinningen. Sakta men ganska säkert börjar huset ta tillbaka lite golvyta.

Jag blev tillfrågad hela tiden om saker så det kan ju ha spelat in att det gick sådär med plugget. Förresten ska jag ju läsa I väntan på Godot, och sen skriva om den.. jag erkänner att jag har funderingar på att hoppa av den kursen för det är så mycket dramatik, men samtidigt så vet jag att det blir annat längre fram. Jag härdar ut ett tag till:)

.

I morgon ska jag hämta Jack, och sen tror jag att han får följa med till kyrkogården. Vi får se hur han är, men han brukar alltid vara go och glad. Kyrkogården i morgon med alla ljus är ju mäktigt även för en liten skrutt. Jag ser fram emot att ha honom, sist hade vi ju lite bråttom iväg till Stockholm på musikal men nu kan vi ta det lugnt.

Nu ska jag slå ihop korpgluggarna. Så fort jag lade mig ner nu så började det värka i armen…? Konstigt, måste ju ha med läget att göra. Jag har googlat såklart:)

Och diagnosticerat mig själv med impingement och/eller rotatorcuffruptur. Vi har kört djävulskt mycket axlar på sistone och det kan ge ruptur, alltså en reva, i muskeln. Eller så är det trångt uppe i axeln.

Tja, inget av det var speciellt ovanligt eller farligt, mest smärtsamt. Jag avvaktar lite till:)

Men nu sova lite då!

Ha en fin lördag förmiddag, för jag kommer förhoppningsvis sova när ni vaknar:)

Natti natti ?

Kommentarer

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Haha ja men de är ju helstörda där?. För sakens skull så godkänns alla mina inlägg, och säkert Monas också, av företaget det gäller. Så jo de är nöjda 🙂

      1. Profilbild
        familjenannorlunda

        Ja. Idag är det Allhelgona dagen. Allhelgona flyttar sig väl lite ? Men halloween är ALLTID. 31 oktober:)
        Det är inte samma sak, allhelgona är allhelgona och halloween är halloween 🙂

  1. Johanna

    Har du samma rörelse i axeln fortfarande?
    Ta det lugnt med axeln så du inte får frozen shoulder, en vidrig åkomma som jag själv dragits med i två år snart.

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Ja det har jag. Förutom att det gör ont 🙂 men rörelsen är det inget fel på. Jag undviker gärna frozen shoulder??

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting