Okategoriserade

Snart klar..;)

Jag har suttit hela dagen på stolen i köket och jobbat med de två deadlines som ska vara inne kl 24 idag.

Alltså HELA dagen. Är jag klar? Nope:)

Kommer jag hinna? Ja!

Varför jag alltid måste vara i senaste laget? Jag vet inte:)

Jag har verkligen försökt med de här uppgifterna, men de har varit nåt så in i döden tråkiga att jag trots att jag suttit med dem inte fått så mycket gjort. Jag har läst alla tre Medea-pjäser, I väntan på Godot och massa dramatik analyser och ändå inte hittat nån tråd att börja nysta i. Jag hade ju problem även med Cohen inspirationen som jag ändå fick till efter arton vedermödor.

Men nu är jag klar med allt, förutom en reflektion över min 20 sidor långa enaktare. Den ska jag göra nu. Sen ska jag skriva klart kommentarerna i den andra kursen. Det ska hinnas innan 24:)

.

Jag hade planerat min helg lite annorlunda, som hade gjort att jag varit klar, men sen prioriterade jag att vara barnvakt åt Jack❤️Med glädje ska tilläggas 🙂

Det var så mysigt! Han sov gott ända till halv fyra och gnölade till och från fram till halv fem. Jag kunde inte sova för jag hade ont i armen. Som ju egentligen är axeln. Jävla skit. Sen kunde jag inte sova för jag visste att Jack skulle väcka mig. Tja:)

Ganska trött när han bestämde sig för att vakna halv nio:)

Men det är ju en helt ok tid att kliva upp 🙂

Han käkade frukost och sen lunch innan vi åkte hem. Amerikanska pannkakor med chokladgrädde? Mycket gott:)

Sen försökta jag tajma så att han skulle hålla sig vaken de tio minuter det tar att köra.

Han var go och glad och tystnade direkt.

Gick sådär med min plan:)

Han fick sitta kvar medan jag gick in med vagnen och låste fast den. Sen vaknade han av sig själv. Jag har ingen aning om han somnade om sen?

Jag älskar att han trivs så himla bra med oss:) Det är så mysigt att kunna låna honom över natten.

Men hörrni! Jag försöker återkomma senare!!

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing